Totalt antall sidevisninger

mandag 1. januar 2018

2018-01-01 Julekule på Kalvsjøtjernet

Da var allerede tiden her for den siste kula for denne jula. Tiden går fort når man har det morro. Kalvsjøtjernet var dagens arena. Så frem til denne. Litt sær sjø, men normalt bra snitt. Kjersti vant på denne sjøen i fjor med over 10 kilo. Men falt fort bak hu da. Jim ble 2 på 6 kilo og jeg ble nr.3 med 4,5 kilo.

Får se an bettet første timen og legge en plan ut fra hvordan dagens bett er. Ble 18 deltakere idag.


Var 7 stk som stakk oppi der Kjersti vant i fjor. Syns det er litt i overkant på denne litt sære sjøen, så jeg ble sittende et stykke unna disse. Men nærme nok til å observere hva dem gjorde i starten av konkurransen.

Startet med 2 bomhull, men allerede i 3je hullet fikk jeg en 80 grammer. Helt grei start. Bommet i 5-6 hull til, så fikk jeg ennå en 80 grammer. Hullet etter fikk jeg en yngel. Disse fiskene var i fjor 5-6 gram, men nå hadde dem blitt 12-15 gram, så litt lettere å kroke.

Folkene startet å komme ut av den vika dem startet i. Jeg forholdt med foreløpig rolig. Satt å gnudde. Etter opptellingen skulle det kun være Audun som satt igjen oppe i vika. Hadde pratet med Tonje og Kjersti på vei ut av vika og begge dem hadde 2-3 fisk hver. Samme som jeg har.

Gikk til det hullet jeg fikk min første, men ingen der nå. Borret meg innover i vika som Audun satt i. Fikk 2 stk 80 grammere på vei mot Audun. Så at han fikk en og annen fisk, men så ut som det var mest yngel. Kom opp på siden av han, og fikk noen yngel selv. Han gikk kun i gamle hull, mens jeg kombinerte gamle hull og nye. Syns jeg ikke gammelhullet var på rett dyp i forhold til gresset borret jeg heller et nytt 1,5-2 meter lenger ut eller inn.

Fikk en og annen her og der. Noen yngel, men også noen bedre fisker. Fisket meg stadig lengre inn i vika, og fant et gammelhull som ga litt blandet fisk. Prøvde 6-7 hull videre innover i vika, men ingenting. Gikk tilbake til det nye "godhullet" og fikk et par store og et par yngel til. En og annen i hullene rundt også.

Litt for dårlig her syns jeg, så dro på nytt ennå lengre innover i vika, men ingenting. Rotet bort 20 min på null fisk der altså. Tilbake til godhullet og fikk en 80 grammer til, men ikke noe annet. Er nok fare for at dette hullet er helt ferdig nå. Stakk på andre siden av Audun igjen og testet det hullet jeg fikk 2 stk 80 grammere på vei inn i vika tidligere idag. Ingenting. Prøvde hullene rundt Audun som kunne gi litt yngel, men ingenting, så tiden rant ut. Dårlig avslutning på dagen.

Disse 2 turene innover i vika og slutten var dårlig.

Sammenlignet posen min med Audun sin. 37 mot hans 42 fisker. Umulig å kjenne forskjell.

Kom inn igjen på parkeringen og der var det bare slunkne poser å se. Startet å veie inn og jeg hadde 1770 gram. 5-6 personer senere veide Rune inn og han tok meg. Han hadde 1860 gram. Audun kom rett etterpå og viste seg at vi hadde identisk vekt. 1770 på han også. Og det viste seg at Rune vant forran meg og Audun på delt 2.plass.

Fullstendige resultater: http://gabloggen.blogspot.no/2018/01/2018-01-01-resultater-julekule.html

Som tidligere nevnt var jo dette siste kula for denne jula, og da kan jeg jo kjapt ta en oppsummering av mine resultater:
-20.des - Avskåkån - 1.plass av 11 deltakere
-21.des - Mæna - 4.plass av 8 deltakere
-22.des - Svea - 1.plass av 8 deltakere
-23.des - Fjorda, Vestland - 3.plass av 15 deltakere
-25.des - Garsjø - 12.plass av 20 deltakere
-26.des - Prestgårdstjernet - 2.plass av 57 deltakere
-27.des - Høversjøen - 4.plass av 22 deltakere
-28.des - Fjorda, Kleiva - Diska pga for sent inn. (Hadde blitt 1.plass av 38 deltakere)
-29.des - Skrukkelisjøen - 3.plass av 21 deltakere
-30.des - Myska på Jarenvannet - 15.plass av 21 deltakere
-31.des - Rotbergsjøen - 11.plass av 12 deltakere
-1.jan - Kalvsjøtjernet - 2.plass av 18 deltakere

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment