søndag 21. februar 2016

2016-01-17 NC nr.4 - Lauvnesvatnet, Sigdal

Ikke den beste oppladningen til denne NC'n. Hadde vært litt småsyk siste dagene. Sto over å fiske igår for å prøve å være mest mulig frisk til dagens stevne.Har vært på denne sjøen en gang før, så visste litt hva jeg gikk til. Syns ikke jeg traff noe særlig sist, så valgte faktisk å gå på en ny plass idag. Hadde prata litt med en kompis fra Drammen som kunne anbefale den plassen jeg hadde tenkt å gå til.

Ruslet bare til der jeg skulle starte. Var for dypt der jeg startet, så stakk 30 meter lengre inn. var faktisk ennå dypere der, så da dro jeg helt inn til land. Og da fikk jeg fisk i det hullet. Skvatt jo nesten, for hadde jo ikke mange fiska sist, og nå får jeg i første hullet jeg lager på vettug dyp. Lager et hull til og fikk en par til der. Oi, sitter jeg klockrent idag, eller er det generelt bedre bett på sjøen.

Sykdommen hang litt i, for gikk jo bare å subba. Var daff første 3 timene, men fikk da litt her og der. Så en kar fikk noen fisker ved dem hullene jeg hadde startet å få fisk. Så videre bortover der at han som fisket der hadde fisket for langt ut. Så stakk på bortisiden og borret landet bortover. Var fisk bortover her ja. Men det fikk jo disse 2 med seg, så da fisket vi jo opp den strekka raskt. Fikk vel 5 pene i i hvert av dem 5 hullene jeg rakk bortover der.

Manfluen hadde omtrent slipt ettet 3 timer så ga bra gass bortover der. Kom etterhvert til noen andre folk og da ble jeg på en måte litt sperra. Siste min 10 borret jeg meg ennå nærmere land. Nest siste hullet fikk jeg 4 fisker, og blænket dessverre i siste hullet.

Endte på 65 fisk - 4940 gram. Noe som var mye bedre en sist jeg var her, men var nok en klart bedre dag på denne sjøen også.

Resultatene finner dere her: http://www.oslosportsfiskere.no/isfiskeresultater/Lauvnesvatnet2016.htm

Var jo selvsagt folk som hadde truffet  greit. Thomas H vant egentlig ganske suverent med sine 7860 gram. Odd H tok 2.plassen med 6360 gram. Bringebøen ble nr.3 med 5740. Jeg avsluttet i samme område som han, så jeg satt nok ganske riktig på sjøen. Men jeg kommer jo ikke høyt i dette selskapet når jeg går å halvdaffer første 3 timene.

Jeg ble nr 8 i HS med mine 4940 gram. Snitt på 76 gram. Jeg trodde faktisk at jeg skulle ha 5,1-5,3 kilo, men ble nok litt lurt av høyden i dunken ettersom abboren var helt stivfrossen i kulda.

Hvem som gikk videre i KO-cupen ligger her: http://gabloggen.blogspot.no/2016/01/2016-01-17-runde-4-i-ko-cupen.html

Ekstra surt var det at jeg ikke hadde over 5,1 når det viste seg at mine 4940 gram kun var 80 gram fra å komme meg videre til semifinalen i KO-cupen. Så da var man ute for dette året, så får jeg se om jeg tar meg ett hakk videre til neste år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment