Totalt antall sidevisninger

tirsdag 4. juli 2017

2017-06-30 Kveldskule Svartvika, Horrmundsjøen

Horrmundhelga står som vanlig høyt i kurs hos meg og Tonje. Jeg tok meg fri fredag, men likevel så somlet jeg endel på morgenen, så ble nesten litt sen til kveldskula. Pratet med Svein på telefon et par ganger på vei oppover for å se hvor mange som var påmeldt. Han tenkte å kjøre kula i et sted dem kaller Svartvika denne gangen. Er 9 plasser der, så om det var 9 påmeldte så tenkte jeg å bare se på, men var det 8 eller færre påmeldt så tenkte jeg å fiske.

Ringte Svein 5 min før trekking, og da var jeg fortsatt et par mil unna. Var kun 6 påmelde, så da ba jeg han melde meg på samt trekke for meg.

Kom frem, og viste seg at Svein hadde trukket peg 1 og kant til meg. Egentlig var det den siste peggen som lå igjen i trekkeposen, så var jo den jeg fikk. Kan kan jo være bra, men kan jo også være i feil ende av seksjonen selvsagt. Ikke aner jeg, for vet ikke engang hvordan det ser ut der, og om peg 1 ligger til høyre eller venstre på seksjonen.

Her kommer noen bilder fra Svartvika:
Som dere ser ligger den nesten helt sør i sjøen
Den vika som ligger lengst sørøst i sjøen. I sørvest er demningen og bekken som renner ut av sjøen
Relativt stor vik som dere kan se. Strekka er jo 120 meter, og den er kortere en vika er bred, 
Man kommer kjørende inn fra øst. Parkerer bak peg 5. Peg en ligger lenger innover til venstre.
Så at peggene fra 9 til 5 var brådype. Bare 2 meter ut kunne man ikke se bunnen lenger. Peg 4 var endel grunnere, og peg 1 var den aller grunneste. Så for toppknytt/TAP så antar jeg at 5-9 er best, og deretter 4, 3, 2 og 1.

Rigget kjapt opp kun 1 feeder og en 4 meter fra start. Er kun en kveldskule, så tar det litt som det kommer. Fòret opp feederplassen med 3 storfeedere mens 4 metern kastet jeg kun ei lita klype med fòr samt at jeg loosefeedet maggot der.

Startet å fiske og var lite action. Odd H på peg 5 fikk et par småabborer på toppknytt. Hørte også Thomas fikk noe småabbor på peg 7. Tror også Philip på peg 6 fikk noe.

Etter en time eller noe så hadde Magne Olav på peg 3 på en mort på 8 meter, men den falt av på vei inn. Fjellis fikke etterhvert 3-4 morter på fastmatch ca 25 meter ute.

Thomas fikk visstnok en ok abbor og noen småmort og abbor på feeder. Philip fikk vel også noe småfisk på feeder. 

Etter Magne O mistet sin mort på 8m satte jeg opp en 7 meter og prøvde der. Men jeg hadde kun 120 cm eller noe der ute. Magne Olav så ut til å ha tett på 3 meters dyp på sin 8 meter.

Stormen på peg 2 på min høyre side hadde sitt første napp når det gjensto ca 10 min, men han bommet på det. Når det gjensto 5 min så fikk han et napp til og fikk en liten mort. Samtidig når det var igjen 5 min kroket Philip noe bedre, og viste seg å være ei lita brasme. Men den gikk han forbi alle.

Jeg forble uten napp på denne 3 timers kveldskula. Kjipt, men ingen krise. Følte helt klart jeg satt på den dårligste peggen denne dagen. Hadde det kommet noe brasme fra hovedsjøen kunne jeg fort ha sittet på den beste brasmeplassen, men det skjedde altså ikke idag.

Slik ble resultatene på kveldskula:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment