Totalt antall sidevisninger

onsdag 7. mars 2012

2012-03-03 Konkurransedag nr.2 - Iberian Masters

Trakk peg B-7. Finn Erik trakk A1, og Håvard på C-seksjonen. Vanlig prosedyre med blanding av fòr- og leemblanding på A-seksjonen. Tenkte å prøve 4 kg med Carassiofòr fra Tubertini denne gangen. En halvfin vik i vegetasjonen på andre siden. Men dessverre var det rimelig mye vind i dag.13 TAP-plassen var flat og fin igjen. Marginsplassen var ikke noe fin. Virket som jeg hadde en pyramide forran meg på topp 4 carp.
På min venstre side satt Didier Troulliard, og til høyre satt en av de få på Iberian som prater litt Engelsk, nemlig Jordi Zayas fra Catalonia.

Var for hard vind til å fiske bolo i dag, men fikk bra med fisk på 13 m TAP. Fikk blant annet en black-bass på ene utlegget. Duppen ville ikke stille seg, så kroket til. Fikk ikke kontakten før jeg hadde løftet stanga 3 meter. Så den i vannflata og tenkte det var en carassio. La stanga ned og skulle ta den inn, da hoppet den ut av vannet igjen. Veldig uvanlig til carassio å være, men så viste det seg at det heller ikke var en carassio heller da. 
Fikk totalt 22 fisker. Disse veide 17.049 gram. Dette ga meg en 10 plass på seksjonen.


Didier på min vestre side døpte jeg om til marginskongen i løpet av dagen. Han hadde et sted mellom 10-15 karper på margins. Helt rått. De fleste var dog små, noe som er litt rart på margins. Ofte de største karpene som går der, men ikke for han. Tipper han snittet på rett over kiloen på sine marginskarper.

Håvard hadde sett på Gabor at han hele tiden dro litt i tacklet (30 cm). Rett etter han gjorde dette så beit ofte Carassioen. Liker tydeligvis bevegelse. Gabor fisket seg også fra andre siden og utover mot midten. Fòret på en stripe på ca 4 metervertikalt med elva

Falsini vant min seksjon på 35 kg. Jeg pratet med han under middagen på kvelden, og han fortalte at han hadde fisket slider første 2 timene, og en blanding av alle 3 metodene siste 3 timene.

Finn fikk 7.022 kg fra peg A-1, og det ga ham en 21 plass på seksjonen.

Håvard fikk 13.401 kg fra peg C-12, og det ga ham en 15 plass på seksjonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment