lørdag 6. april 2013

2013-04-06 Isfiskekonkurranse på Sør-Næra

Hadde gått rykter om trått fiske på Næra gjennom påsken. Er vel for mye vinter ennå virker det som. 96 startende på Sør-Næra i dag. På oppropet så meldte Dag Even om at vi kunne gå første 400-500 meterne langs vei, for så å følge en sti som går ned på Sør-Næra.

Allerede mens vi gikk langs veien så kjente jeg at jeg ikke hadde noe trøkk i kroppen i dag. Kjipt, for jeg er jo glad i å fiske på Næra. Kom meg da ned til Sagbruket på 30 min. Gikk vel 4-5 hull før jeg fikk en fisk. Og det var trått slik som spådd. 0, 1 og 2 fisker i hullene i dag. Jeg holdt meg litt bortenfor klynga. Plukket litt her og der, men fant ikke noe særlig med fisk.

Gikk å borret på det kuperte terrenget som er der nede i sør. Kjørte med 47mm Kaj, dobbel lenke og en 16 laxkrok. Fisken ville absolutt ikke ha abborøye i dag. Prøvde det vel 4 ganger, men helt håpløst. Så ble til at jeg fisket med dobbel rød maggot i dag. Uten agn var også helt umulig. Nappet fisken av maggotten så ble det helt tyst.

Siste 10 minuttene så fikk jeg øye på noen gamle hull 100 meter borte. Trodde først det var Remi som hadde borret der, men det var det ikke. Borret opp det første gamle hullet, og kom gjennom på 3 varv. Kan ikke være gamle hullet. Tipper på 2-3 dager. Slapp ned, og her var det faktisk drag. Fikk på senking. 5 kjappe, men så var det bråstopp. Borret opp hullet ved siden av, og fikk 2 kjappe der. 1 fisk i neste hull, så et bomhull, så et hull med 2 til i.

Så dette var faktisk det beste stedet jeg prøvde i dag. Synd jeg ikke så disse hullene før.

Endte på stusslige 74 fisker i dag. Og 4846 gram. Snitt på 65,48 gram.

Vant gjorde Dag Even med 8630gr. Ødegård nr.2 i HS med 8100gr. Christer best fra Acerina med 7515gr. Han ble nr.5 i HS. Tonje slo meg i dag med sine 5894 gram. Hu ble nr.2 i DS bak Kjersti som hadde 8140gr. Kjersti ble forøvrig nr.2 totalt i dag. Heidi Sveen hadde også bra i dag med ca 7835 gram. Det ble hu nr.5 totalt med. Og må også nevne brodern som hadde 8050 gram i dag, og ble nr. 3 i HS og 4 totalt.

Lagkonkurransen ble vunnet av Raufjøringen med Tom E, Dag E og Finn E. på 21.505 gr. Nr.2 ble Acerina med Christer, Runar og meg. Vi hadde 18.961 gr.

Fullstendige resultater her: http://www.raufjoringen.no/nyheter/?idr=825

Håper på at jeg har mere trøkk i kroppen i morgen. Ligger på hotell i Lillehammer nå, og snart skal vi på Egon å spise. Og jeg skal spise opp hele forbanna stedet. Jo flere kalorier jeg får i meg, jo større sjanse er det for at jeg får trøkk i kroppen. Satser på at det gnistrer av meg i morgen, og at jeg da forhåpentlig kan være med å fighte i toppen.

1 kommentar:

  1. Det er bra,et som et lite he..... ;)
    Blir bra imorra.

    Tøddy

    SvarSlett

Post Comment