Totalt antall sidevisninger

torsdag 7. juli 2016

2016-07-02 Lagkonkurransen på Horrmundsjøen

Da ble det til at Trysil arrangerte på Horrmundsjøen igjen. Jeg og Tonje ville oppover på fredag, så prøvde å booke rom på Horrmundgården, men dem hadde kun ledig fra lørdag til søndag. Ville ha et sted jeg slapp å flytte etter første natta, så da havnet vi på http://www.salensvandrarhem.se/. Trivelig engelskmann som driftet stedet. Booka et rom for brodern og Bentis der også. Og da vi kom frem så satt allerede Thomas og Magne Olav i resepsjonen og så på fotball.

Første vi merket når vi kom frem var at det var helsikes mye knøtt. Får satse på at det ikke er like mye av dem på dagtid.

Samling for påmelding og trekning var hos Maj som bor rett ved Horrmundsgården. Viste seg at vi kun ble 8 stk som skulle fiske idag. Vi ble enige om å kjøre 2-mannalag i stedet, og at vi trekker makker etter vi er ferdig med å fiske. Så da blir det som en individuell konkurranse å regne, rent fiskemessig.

Ville trekke en av kantene, for har troa på at dem kommer fra sidene på dag 1. Vi skulle fiske partall-peggene. 1-3-5-7-9-11-13 og 15. Jeg havnet jo selvsagt i midten, peg 7. Tonje havnet på peg 1. Men syns den lå litt for langt rundt odden, så ikke sikker på at det var det beste. 3'er er vel antagelig bedre da, og der trakk Thomas. Philip på 5, og på min høyre side Odd H. Magne Olav på 11, brodern på 13 og Bentis kant høyre på peg 15.

Rigget opp feeder til 50 meter, feeder til 35 meter, fòringsstang på 35 meter, slider med Merida på 35 meter, og tilslutt en 9 meter med waggler.

Kastet i 5 baller på 9 meter, kun 2 vanlige feedere på 50-meters plassen og ca 10 kast med fòringsfeederen på 35 meter.

Startet med 50 meters stanga, og nappet jaggu on-the-dropp. Abbor på 100-150 gram. Odd H fikk noen småmorter på 8 meter toppknytt. Ut igjen, og på nytt beit det on-the-dropp. Abbor på ca 2 hg. Ut igjen, men dødt. Tok vel 3 stk 3 minutters kast til, men ingenting. Benterud fikk vederbuk på 9 meter på peg 15 så jeg. Gikk da inn på 35 meters feeder. 3 stk 3 minutters kast, men ingenting. Gikk da ut med slideren på 35-metersplassen, og da fikk jeg en vederbuk på første kastet.

Det var absolutt ikke hektisk på slideren for meg, men hadde noe napp nå og da. Oftest på droppet. Så burde ha rigget flere stenger slik at jeg kunne justert med fastmatch eller høy bulk. Regnet litt under opprigging, så var litt lat.

Benterud hadde fått mange på 9 meter, og nå hadde han gått ut på slider, og fikk fisker der også. Thomas fikk også en og annen på feeder, men så ut til at dem skulle bli vanskelige å slå idag.

Jeg klarte å få totalt 14 abbor, 9 vederbuk og 2 brasmer. Alle uten dem 2 første på slideren.

Bentis og Thomas ble for harde idag. Bentis vant på 23.220 gram og Thomas nr2 med 13.080. Jeg ble nr.3 med 10.780.

Når vi trakk lagene ved premieutdeling, så havnet Bentis med Philip, og da vant dem (1+5). Thomas trakk med Odd H, som kun hadde 1260 gram (2+8). Da øynet jeg en mulighet til å bli nr.2 på lag. Jeg trakk sammen med Tonje som hadde 4.320 gram (3+5), så da fikk jeg og Tonje 2.premien.


Resultater: http://gabloggen.blogspot.no/2016/07/2016-07-02-lrdagens-lagkonkurranse-pa.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment