Totalt antall sidevisninger

fredag 6. januar 2017

2016-12-30 Julekule nr.5 - Elgsjøen

Da var det allerede julekule nr.5 som sto for tur. Dette var også opprinnelig et stevne som skulle ha gått i Østfold, Kløsa var det vel, men grunnet lite/ingen is så måtte vi litt lenger opp/inn i landet. Valgte da å inkludere en gjenganger når det kommer til kuler, nemlig Elgsjøen på Roa.

En sjø som er relativt godt likt, så ikke overrasket over at det dukket opp såpass mange som 34 stk.

Jeg valgte å starte der jeg har startet dem siste 3 gangene jeg har vært her. Sammen med ca 15 andre fiskere. Fikk fisk på tafs i første hullet. 6-7 stk i vanlig Elgsjøstørrelse, altså 50-100 gram. Det ble borret mye rundt der jeg satt, så var ikke alle som fikk fisk med en gang. Ble stille på tafsen, så da slapp jeg ned en myska. Fikk en 12-15 til på den, men så ble det stille igjen. Slapp da ned en litt mindre myska og da fikk jeg fisk igjen. Måtte gnu dem ut, men fikk ca 1 hver andre minutt iallefall.

Så på borringen rundt omkring at det antagelig ikke var veldig drag på sjøen. Hadde jo ikke kontroll på dem som satt borte på grunna, men fikk med meg at et par stk fra den grunna gikk bort til veisiden, og da må jo det bety at det ikke var dritbra for alle der iallefall, for da hadde dem jo ikke byttet plass.

Jeg ble sittende og gnu og gnu. Skulle gå om jeg kunne riste 3 ganger opp uten å kjenne noe. Klokka ble faktisk 13.00 før det skjedde. Og da hadde jeg 102 fisk på telleren, og så ut til å være mellom 6 og 7 kilo i sekken.

Prøvde 4 hull jeg lagde på 4 meters avstand, og fikk et par i 2 av dem. Fortsatte å fiske andre gamle hull som var i nærområdet, og dem var det jo nok av nå etter 3 timer. Rakk vel å fiske 10-12 gamlehull, og fikk fisk i alle utenom 2 stk.

Endte på 121 fisker.

Gikk inn igjen og så at Thomas hadde ca samme som meg, og at Huus antagelig hadde mere. Huus hadde visst fisket omtrent som meg. Så si alt i ett hull, og resten i et hull 2 meter fra godhullet. Og det var Huus som vant med sine 9060 gram. Ødegård hadde en rå sluttspurt med ca 20 fisker siste 15 min, og med det så slo han meg med sine 8790 gram. Jeg ble da nr.3 idag med mine 8490 gram. Snittet mitt blir da 70,16. Rimelig normalt Elgsjøsnitt.

Fullstendige resultater fra dagen: http://gabloggen.blogspot.no/2016/12/2016-12-30-resultater-julekule-nr5.html

Syns jeg burde ha vunnet med et slik godhull, og det i tillegg var dagens første hull, men klarte jo ikke det. Jeg slo da endel dyktige fiskere idag, så får vel slå meg til ro med det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment