Totalt antall sidevisninger

mandag 7. mai 2018

2018-03-30 5-timers på Søndre Øyungen

Ikke vært her siden 2010 da det var NC på denne sjøen. Ble vel faktisk nr.3 på den NC'n, men det var jo midtvinters og nå er det vår, så kan vel fort være abboren står på andre steder på denne årstiden. Er vårstevne her hvert år men da bruker jo jeg å være i Strømsundtraktene. Normalt er dette en 4 timerns, men dem skulle teste med en 5-timers i år.

Gikk til noenlunde det stedet jeg satt på NC'n for 8 år siden. Ikke noe på en grunn plass som jeg trodde kunne levere nå på våren. Borret meg da ut mot dypere vann. Sjøen er kjent for mye hork, og merket jo det. Fikk jo mest hork, med en og annen abbor som slang innimellom.

Fant igjen en liten grunntopp som jeg leitet etter. Var noe fisk her, og litt mere abbor også. Men selvsagt også endel hork. Fikk etterhvert besøk av Dag E, Andreas og Tørmoen, men dem stakk igjen etterhvert. Jeg satset på at det var en dårlig dag på sjøen og ble gnuende i dette området ut dagen.

Endte vel på 125 fisk, men problemet var at antagelig var opp mot 70 av disse hork, og dem veier jo ikke stort. Mine fisker veide 2480 gram. Det holdt kun til 9.plass av 21 deltakere i HS. Vant gjorde Christer med 5098 gram. Hønsen ble nr.2 med 4604 gram. Fredrik gjorde det skarpt som junior og veide inn 2880 gram.

Dagens resultater: http://oslosportsfiskere.no/onewebmedia/Isfiske/isfiskeresultater/20180330Oiongen.htm

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment