Totalt antall sidevisninger

mandag 28. mai 2018

2018-04-28 Halascka cup Arbogaån - Dag 1

Veldig busy på jobben for tiden så dårlig med forberedelser. Hadde lest meg opp på litt gamle resultater herifra da. Samt at jeg hadde fått med meg at det var mye strøm i elva, så her måtte jeg ta med dem tyngste flatduppene jeg hadde.

Kom frem fredag kveld og fikk linket opp med Finn E, brodern og Andrzej som allerede var på plass. Bare å legge seg på lading så man er klar neste dag.

Fikk titta på strekka før start. Var fortsatt hard strøm. Ca 50 gram flat. Så kommer antagelig ikke til å få svi for å han lagt igjen bolostanga hjemme.

Jeg trakk peg C23 som er nest nedstrøms. Gikk rykter på at A-seksjonen var bedre en C, men vi får se. Andrzej trakk nedstrøms kant, C24. Oppstrøms meg på C22 satt fjorårsvinneren Anders Tersby og ovenfor der Anders Eriksson som slo meg siste dagen i Söderhamn i fjor høst. Vil veldig gjerne ha revansje for den.

Fikk loddet opp, og 50 gram torpedo var det rette for å holde stille. Satte også opp en 35 grams gutmix for å drifte gjennom i full fart eller halv fart. Satte også opp en rigg for å fiske småfisk utenfor gresset. Var vel en 8 grams rund jeg satte opp der.

Skjedde ikke en dritt før det hadde gått litt over en time. Da fikk Andrzej en fisk på kanten, og han fulgte den opp med flere etterhvert, også brasmer. Hadde snart gått 3 timer og da får Anders på C21 en pen mort, så får Tersby på C22 en mort. Jeg hadde surra i hodet mitt og tenkte at det var slutt om kun 2-3 min, men var jo faktisk en hel time igjen. takk og lov for det, for ikke lyst til å blænke.

Etter 3 timer og 15 minutter hadde jeg mitt første napp og det var en skimmers på 35 grams gutmixen. Fikk den inn, så nå var jeg såvidt jeg kunne forstå på 2.plass på seksjonen. Andrzej kan ingen gjøre noe med fra kanten, så får gå for andre plassen.

Litt senere fikk jeg en mort på samme tacklet. Her er man glad for hver eneste fisk. Hadde testet 50 gram flat og holding mange ganger i løpet av dagen, og testet det igjen på slutten også. Fikk mitt 3je napp for dagen da det gjensto 3 minutter og det var dagens største som hang seg på. Da skal jeg iallefall ha sikret 2.plassen på seksjonen. Og fått revansjen min over Anders Eriksson.

2 skimmers og 1 liten mort veide tilsammen 1325 gram.

Foto: Johan Tikkanen

Andrzej vant sekjonen og også stevnet totalt med 4950 gram. Finn E ble nr.2 på A-seksjonen med 1002 gram. Så Andrzej, Finn og meg selv var på skuddhold før dag 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment