Totalt antall sidevisninger

mandag 2. mai 2016

2016-04-17 Trysilcup dag 2 - Eltsjøen

Har vel igrunn ennå mindre å skrive om fra Eltsjøen en Rysjøen. Fra å levere fantastisk i høst (ikke til meg, men andre. Hehe), til å være særdeles vanskelig idag.

Startet i den største klynga på sjøen idag igjen. Fikk ikke en eneste fisk her. Stakk til en kant som har levert greit på våren før, men ingenting. Tok meg litt nærmere land, og fikk gnudd ut 1 harr og 8 abborer der. Laxen var innom der, og kunne fortelle om at Stormen hadde fått et 10-tall pene abborer i første hullet, så visste jo at det var mulig å treffe.

Dro videre, men fant ingenting. Var snart tilbake der jeg startet, men dro da tilbake til der jeg hadde fått mine 9 fisker så langt. Ingenting i dem gamle hullene. Dro da andre veien i sjøen. Ikke et napp før det var igjen 2 minutter. Da fikk jeg en liten harr til, så endte med 10 fisker. Herregud.

Børre vant idag med pene 7248 gram. Stormen nr.2 med 6988 gram. Visste jo at han hadde hatt en bra start. Folke, Stangenes og Hovde hadde alle fått bra. Jeg havnet igjen milevis ned på lista med mine 778 gram.

Dagens resultater samt cupen totalt: http://www.oslosportsfiskere.no/isfiskeresultater/Trysilcup2016.htm

Så i år som tidligere år, så gikk jeg på....



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment