Totalt antall sidevisninger

mandag 12. februar 2018

2018-02-04 NC nr.5 - Molandsvannet

Hadde liggi over i Arendal etter gårsdagens myskastevne på Goksjø, så hadde kort og fin reisevei til dagens stevne. Var 1,25 km å gå fra påmeldinga til utgangen på isen, så gikk i relativt god tid bortover. Hadde nesten gått 1 km så kom jeg på at jeg hadde glemt snusen min. Ville gått dårlig uten snus, så dumpet bare sekken og borret og løp i retning bilen igjen. På vei tilbake røk ene brodden min, så da hadde jeg ennå en grunn til å komme meg til bilen. Fikk med meg snusen og satte på meg reservebrodden og dro i retning startstedet igjen. Var fremme 1 min etter alle hadde startet å gått utover. Ble kjappe 3-3,5 km FØR jeg kom meg ut på isen idag da. Hadde ikke tenkt å starte langt unna, så massevis av tid til å lade batteriene igjen.

Gikk litt utover på sjøen for å se hvordan folkene plasserte seg. Sto å pratet med far og sønn Bjørnstad en stund. Var 2 min igjen til start, så gikk jeg å satte meg i startklynga sammen med 40 andre. Ville være med fra start på denne plassen, så får jeg heller stikke på tur når det dør ut.

Starten gikk og bommet i første hullet. Alle andre fikk følte jeg. Satt jo ikke mere enn 1 minutt i det hullet da og booret 5 meter til siden. Der sto dem. Fikk vel kanskje 20 der. neste hull, og 5 til. Men startet allerede å bli oppborret og dem aller fleste startet å jage rundt seg selv. Ble dårligere og dårligere og folk begynte å stikke fra dette området. Så ikke på klokka da jeg stakk, men kan vel ha vært etter 1-1t 15min. Hadde 46 på telleren. Kjenner jo ikke denne sjøen så godt, så var litt usikker på hvor jeg skulle da. Hadde et mentalt kart i hode, men ikke noen klar utstaket kurs etter startplassen.

Så hvor Riksen dro, og så også hvor Lisbeth og Lindgren dro. Burde vel dratt i noenlunde samme retning som disse som er relativt kjent her. Men neida, fikk det for meg å stikke stikk motsatt vei. Passerte Jan Morten på turen og han hadde 36 fisk. Dro videre, og traff på Kjersti og Fredrik. Dem hadde også rundt 35 fisker. Jeg dro bare videre. Så en fin plass som jeg bråbestemte meg for å prøve. Finn og Stein satt rett ved. Spurte om dem hadde bra, men gikk trått mente dem. Jeg fikk faktisk 10 stk i det hullet jeg satte meg så fikk jo troa. Finn fikk en her og der, Stein dro videre. Jeg hadde ikke en dritt rundt det ene hullet mitt, så da løp jeg rett til det stedet jeg hadde i hodet mitt.

Satt et par personer der å dro litt. Var veldig kupert bunn, så litt vanskelig å borre rett. Var jo ganske oppborret fra før her også. Men fant meg etterhvert noen hull som ga litt fisk. Endel forsvant videre. Virket som dem som startet her hadde fått bra i starten. Hørte noe prating om at det var et par personer som startet her som hadde hatt over 60 fisk i ett hull.

Var en time igjen og syns det var for dødt til å bli. Heiv på nytt sekken på ryggen og dro mot starten igjen. Kjersti og Fredrik satt ikke der dem satt i ste. Var ingen her nå faktisk. Borret et hull rett på utsiden av der dem hadde sittet og fikk 4 i første hullet. Spennende!. En i neste hull, så 4 i neste der igjen. Dette virker jo bra. Men fikk bare en og annen etter det. For lite tid igjen til å gjøre et flytt til, så da var dagen brått over. Endte på 116 fisk tror jeg det var. Kommer ikke i nærheten av å holde idag. Litt i overkant av 6 kilo tipper jeg.

Mine 6740 gram var kun nok til en 22.plass i HS. Vant gjorde Riksen (jeg skulle nok ha stukket i samme retning som han ja) med 13444 gram. Odd H hadde fisket alene hele dagen og fikk en flott 2.plass i HS med 11220. Tydelig at han ikke hadde sett noe ekorn på vei til det blide Sørlandet. Otto fikk seg en fin 5.plass og ser ut til å sikre seg en plass på HS-laget til Nordisk sammen med Christer. Vi andre får krige om den 3je og siste plassen.

Dagens resultater: http://oslosportsfiskere.no/onewebmedia/Isfiske/isfiskeresultater/20180204Molandsvannet.htm

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment