Totalt antall sidevisninger

mandag 24. juni 2013

2013-06-23 GP-stevne nr.4 - Glengshølen

Kun 17 deltakere møtte til start. Syns det er kjedelig at det ikke er flere som møter opp. Ut fra diverse diskusjoner så virket det som at Glengshølen var et sted veldig mange ville ha et GP-stevne. 17 deltakere er laveste antall så langt i år, så da er det langt fra sikkert at denne arenaen får plass i GP-serien for 2014.

Trekking startet, og opp av hatten fikk jeg peg 11. Seksjonen besto av Krzy på peg 8, Tonje på peg 9, Finn på peg 10 og Nathan på peg 12.

Rigget opp 2, 2,5 og 3 meter til laua. 5 meter til mort. 7 meter og 13 TAP til brasma og 2 sliderstenger til brasma. Fòret 5 appelsiner med caster og død rød maggot i på 13 TAP. Skjøt videre 12 håndfulle med den samme maten i på slider.

Startet å fiske mort på 5 meter, men fikk ingenting på et par minutter. Så at Finn plukket litt laue, så da tok jeg også frem 2,5 meteren. Fikk noe, men var dårlig drag. Gikk opp til 3 meter i stedet og da ble det litt bedre. Etter 30 min eller noe så fikk jeg øye på at Krzy fikk brasme, så ei brasme til før Tonje også fikk ei.

Finn gikk da ut på 13 TAP for å teste hos seg. Jeg fortsatte med laua. Ble klart bedre når Finn ga seg. Virket som alle lauene kom til meg da. Bedre snitt begynte det å bli også. Var nok oppe i 13-14 gram i snitt. I starten tror jeg snittet var på 10-12 gram.

Gikk ikke så lenge før Finn også fikk brasme. Men jeg fortsatte på laua. Men når Finn fikk ei til, så måtte jeg også ut å teste på 13 TAP. Kun noe mort der for meg, så koppet i en ball med mye mat og tok et par kast på slider i stedet. Kun mort der og, så skjøt i et par håndfulle og gikk inn på laua igjen.

Finn fikk sin 3je brasme og Krzy og Tonje hadde ennå flere. Tror vi var 1t 30 inn i konkurransen da, og mener å huske jeg hadde 240 fisk på lauetelleren. Jeg tok et valg der og da om å forkaste laua og prøve alt jeg kunne for å få i gang noe brasme på TAP eller slider.

Fikk etter hvert ei brasme på TAP. Men den var under 500 gram. Bumpet ei til og da ble det jo selvsagt dødt. Koppet i mere mat der og gikk og prøvde slider. Fikk etter hvert ei brasme der og, men også denne var under 500 gram.

Finn fikk ei pen brasme på TAP, og fikk også en med en gang han kastet ut slideren.

Jeg kjempet på, men føler at brasmene i utgangspunktet sto hos Krzy og Tonje. Men Finn hadde klart å dra noen av fiskene bort til seg. Både på TAP-plassen og på sliderplassen. Finn fisket meget bra og passet på og hele tiden koppe ut fòr på TAP/skyte ut fòr på slider slik at han ikke skulle slippe fisken videre til meg.

Jeg fikk tilslutt kjempet meg til 3 fisker på TAP. Den fjerde og den eneste som var rundt kiloen mistet jeg på håvkanten og da døde TAP-plassen ut. Siste 20-25 minuttene så dro jeg 3 relativt raske brasmer på slider. Dessverre litt for sent følte jeg. Hadde dem kommet 20-30 min tidligere, slik at jeg kunne klart en 8-10 fisker der ute, da…

Christer og Philip hadde møtt opp for å ta innveiingen. Knallbra at dere stiller opp gutta! Når dem kom til min seksjon så gikk jeg bort for å overvære. Krzy veide inn 7640 gram. Tonje veide inn 5840 gram. Trodde dem skulle ha mere, så tippet at Finn kunne ta dem begge. Og det gjorde han, med sine 9900 gram. Min egen fisk dro vekta til 6640 gram. Natan som satt bortenfor meg ble sittende i helt feil ende av seksjonen, så han fikk bare 2820 gram. Stort sett mort på 5 meter.

6640 gram fordelt på 8 brasmer og ca 250 lauer

Sett i ettertid så tror jeg faktisk jeg skulle klart å vinne på å ha fisket laue hele dagen. Men det får vi aldri vite. Må uansett berømme Finn Erik for en meget bra konkurranse. Han stresset aldri og passet hele tiden på å legge i nok mat for å ikke slippe fisken videre til meg. Hadde han blitt for ivrig og glemt å fòre nok, så skulle jeg ha straffet han.

Finn vant da totalt, Vojtek vant seksjonen til venstre med 5680 gram og Thomas/Bærjern delte seieren på seksjonen til høyre med 3320 gram. Grattis til dere.


Stillingen i GP-serien etter 4 av 9 stevner ser slik ut: http://gabloggen.blogspot.no/2013/06/2013-06-23-stillingen-i-gp-serien-etter.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment