mandag 25. september 2017

2017-09-04 Treningsuka nasjonsVM i Belgia - Dag 1 og 2

Mandag 4.sep
Dro fra Skara i 17-tiden igår og kjørte frem til ca kl 10.00 idag. Da var vi fremme ved Charleroi-Bruxells canal i Ronquieres, Belgia. Krzysztof, Andrzej og Leszek var på plass og startet akkurat å fiske når vi ankom.

Første fisken vi så var det Krzy som fikk, og det var denne lille krabaten her:

Sto ingenting om denne krabaten i innbydelsen. Dem ramser jo opp hvilke arter vi mest sannsynlig kommer til å få. Men skulle vise seg utover i uka at denne fisken, som heter gobi, skulle bli rimelig dominerende.

For vi som hadde vært i Skara, meg, brodern, Finn Erik og Kay, så ville dagen gå med til å skaffe fòret vi har bestilt fra Sensas, samt møte Martynas fra Litauen for å skaffe det agnet vi hadde bestilt av han. Etter litt frem og tilbake fant vi tilslutt Sensas-lastbilen. Dem hadde ikke funnet frem til tårnet ved kanalen, og var forsinket. Fikk lastet opp alt fòr og leem, og kjørte dette opp til huset vi hadde leid for turen, som lå 18km fra strekka.

Her skulle vi altså bo dem neste 7 dagene:

Var jo rett og slett et meget fint sted. Nok soverom til at alle kunne få hvert sitt rom i tillegg. Samt nok kjøleskap å frysere til at vi klarte oss fint gjennom treningsuka med tanke på å ta vare på agnet våres.

Dro ned igjen på strekka for å se slutten av dagens treningsøkt. Andrzej hadde fått ganske så bra, og det var relativt mye brasme. Spanjolene i boksen ved siden av hadde visstnok fått over 40 brasmer tilsammen på laget.


Finn Erik var fiskesugen, så når Andrzej forlot boksen sin, så prøvde han et par utlegg, og han fikk  kjapt ei brasme.


Treningsboksene vi skal sitte i utover i uka: 

Idag satt vi altså i box 16, og det skulle vel da tilsi veldig høye nummer på B-seksjoenen. I morgen skal vi på A-seksjonen, box 7. Foreløpig sier jo ikke dette oss så mye, men utover i uka vil vi forhåpentligvis vite mere om det skiller på dyp på seksjonene, om det er mere brasme evt morter i noen seksjoner enn i andre etc etc.

Tirsdag 5.sep
Husker ikke så mye fra denne treningsdagen i box 7 på A-seksjonen, men ser jo på catcherbildet at jeg fikk relativt greit med fisk. Morter og abborer, men ikke så mye gobi. Brodern fikk vel kun gobi, og da ikke blankfisk. Vi tester foreløpig mengde fòr vs mengde leem, og tester også alt annet av agn å ha i blandingen og på kroken. Altfor tidlig til å kunne se noen trender ennå. Vi hadde jo troa på brasme etter det fisket som var igår, men ingen brasme på oss, og så vel heller ingen andre som fikk noe særlig med brasme på A-seksjonen.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment