mandag 2. april 2012

2012-04-02 Rigging av take-a-part topper

Startet med dette etter jeg kom hjem fra Mysenelva igår, og driver fortsatt. Hadde lyst til å fiske i karpedammen idag, men ser ut som tiden renner fra meg. Må på styremøte i SFK Acerina kl 19.00 i tilllegg.

Alle toppene er kuttet til, og PTFE satt i. PTFE med tight bore i matchtoppene.
Fått i rosa Hydro i 3 topper, og nå skal jeg starte med blå hydro i 2 topper. Deretter blir det vel 2 stk grå Hydro, og 2 stk svart Hydro. Da er alle carpetoppene fyllt. Etter det så skal jeg sette elastikk i 5 stk machtopper. Ikke bestemt meg hva jeg skal ha i dem ennå.

Bilde av toppene her:

3 kommentarer:

 1. Jösses Nicklas !

  Att du orkar redan nu, här har vintern börjat om :) Sneglat på min T-A-P men det får vänta till ALL is är borta. Blir du med i Lofsdalen...alltså på IS ?
  Hae't Gött !

  SvarSlett
 2. Ingen is her nede i Østfold. Så jeg har pakket bort pimpelutstyret. Og kommer da heller ikke til Lofsdalen. Men jeg tror Verdensmesteren tar seg en tur. :)

  SvarSlett
 3. Oj,Oj,Oj....Niklas........Dette var veldig mange topper.Tror du har like mange som visse engelskmenn som blir sponset en del.Så mitt spørsmål blir da......he,he....Blir du godt sponset???....Neida bare kødd dette,ser ut til å være en trivlig oppladning til påske.Slike som ser ut som oss skal ikke ut i påskefjellet å se dumme ut i snøkaoset.Stå på Niklas.....dette gir vm-plass og en trygghet nesten ut gp-serien.

  Med hilsen
  Bucco

  SvarSlett

Post Comment