Totalt antall sidevisninger

fredag 17. januar 2014

2014-01-12 NC nr.3 - Skumsjøen

Gikk jo dårlig på forrige NC’n her på Skumsjøen, så hadde bestemt meg for å fiske en annen plass på denne sjøen ved neste korsvei. At det ble en ny NC på Skumsjøen så raskt igjen var kanskje ikke helt optimalt for min del, men sånn ble det.

Var bare 2 færre deltakere en forrige gang, altså 117 deltakere. Moro at så mange folk er med.

Jeg gikk til den nye plassen jeg hadde bestemt meg for, og var 6 andre som hadde akkurat samme planen. Samt at det satt ennå noen flere rett sør og nord for denne plassen. Jaja, men hadde bestemt meg, så satte meg her.

Gjorde 3 hull på platået der sammen med dem andre. Så INGEN som fikk en eneste fisk. Utrolig. Skal være fisk på hele strekka der, så dro nordover for å komme meg unna den værste borringa, for kan jo ha vært det som gjorde at bankersplassen ikke ga et eneste napp. 5 hull videre nordover og fortsatt ikke et napp. Hva skjer a?

Sprengkulda hadde kommet bare et par dager tidligere, så tenkte at jeg fikk teste litt dypere vann. Gikk ut på 3-4 meter dyp, og slapp da ned tafs i stedet for myska. Fikk vel 4 i det hullet. Da var jeg i alle fall i gang.

Fortsatte på 2.5 til 4 meter dyp videre oppover. Plukk en og annen, her og der, men absolutt ikke mye. Kom til noen gamle hull etter å ha fisket en time. Da var jeg oppe i stusselige 18 fisker. Testet det første av disse gamle hullene. Dem lå nærme land på 1-1,5 meters dyp. 4 fisker der på myskaen. Gamle hull svikter sjelden på denne sjøen. Fikk vel 3-5 fisk i alle disse 4 gamle hullene. Problemet var bare at det ikke var flere gamle hull i området.

Måtte da borre nye selv, og det bruker aldri å gi like bra fiske. Fikk noe, men absolutt ikke bra.

Var på et lite område der i bortimot 1 time. Stakk 50 meter sørover igjen å prøvde ei rose med 4-5 gamle hull langs land der. Fikk litt i disse også, men ikke bra nok.

Kun 30 min igjen og håpet på at den rosa 50 meter lengre nord skulle levere bra siste halvtimen. Men i mellomtiden hadde det kommet 2-3 andre og fisket der. Jeg heiv meg inn sammen med dem, men ble aldri noe bra fiske.

Endte på 82 fisker etter 3 timer. Det er ikke bra nok.

På veien inn traff jeg på Runar og han hadde fått ca 120 fisker. Mistenkte at det var bra i dag etter det bettet jeg selv hadde opplevd, så sa til han at jeg var rimelig sikker på at han ville bli topp 5 totalt med dette.

Traff på Christer i målområdet, og han hadde ca 90 fisker, og da fikk jeg bekreftet at fisket var en del dårligere en sist NC.

Min 82 fisker veide 2785 gram. Snitt på 33,96 gram. Dette ga meg en 14 plass i HS og 15 plass totalt. Bedre en sist, men vil fortsatt litt høyere. Med en bittelitt bedre start så kunne jeg klatret litt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment