mandag 23. juni 2014

2014-06-02 Første offisielle treningsdag KlubblagsVM Slovenia

Tidlig opp som vanlig på VM. Startet dagen med en frokost, for så å reise ned fjellet og i retning klubbhuset, som ligger ved A-seksjonen, for å levere flagg, nasjonalsang, samt trekking av treningsbokser for uka.

Jeg og Bærjern tok oss av henting av agn, mens Leszek som kaptein stakk på trekkning.

Resultatet fra trekningen så slik ut:

Så da skulle vi altså starte med trening på A-seksjonen idag. La merke til at vi faktisk fikk alle seksjoner i rekkefølge i år. A-B-C-D og E. Enkelt og greit. Siste dagen lå vi an til å sitte i endebox ettersom vi pr nå var 29 lag. Men viste seg etterhvert at det kom et lag til på tirsdag, så da ble endeboxen box 30 istedet.

Idag skulle vi altså sitte i box 6. Det er siste boxen før B-seksjonen starter. Vi hadde nok fått bedre fiske om vi hadde sittet nærmere kanten, altså box 1 eller 2.

Skulle vise seg at det ikke var all verdens dypt her. Topp 5 var passe. Ikke så mye strøm heller, så gikk fint med 1-4 grams runde for drifting og drifting i halv fart. 4 gram flat var passe for å holde.

Mens vi rigget oss opp så tok Leszek vare på agnet våres. Maggot ble levert av Petar, mens mark, caster, mygg, joker etc ble levert av ei ungjente på samme stedet.


Alle i laget fisket med 13 m TAP, og Finn Erik testet i tillegg bolo. På vår venstre side hadde vi Russerene (dem kom sent, så fikk ikke tatt grunnfòringen sin før vi andre allerede hadde fisket i 45 minutter), og på vår høyre side satt Portugal tror jeg det var.Økta startet med noen små vimba, men gikk ikke så lange tiden før det kom litt andre og større fisker også. Ingen av oss på laget hadde tidligere fått barbe, men det skulle kjapt endre seg.

Først ut med barbe ble meg selv. Liten, men barbe er barbe :)

Ikke lenge etterpå så var det Håvard som kroket ei barbe

Litt etter det igjen så kroker Håvard ennå ei barbe, og denne var det bedre størrelse på

Ikke lenge etter så ligger den i håven.. Nydelig fisk!

Så var det Bærjern sin tur. Største barba i laget idag.

Så var det Krzy sin tur til å kroke en bedre fisk. Carassio denne gangen. Supre fisker å få, for dem veier relativt mye, men fighter lite. Kroker man barbe eller karpe så må man jo påregne å sitte å drille 5 ganger så lenge som man må med en carassio

Så var det Krzy igjen, og denne gangen barbe. Ny art for han. Carassio hadde han fått fra før av. I Iberian Masters.

Ble ingen barbe på Finn Erik idag, men han fikk en par store morter på bolo. Verdifull informasjon å ta med seg videre.

Vi fikk også litt store vimbaer på denne økta, som dere kan se av catcherbildene nedenfor. Bærjern fant ut at om han koppet eller kastet i 3 baller samtidig, så fikk han respons med en gang med ofte en bedre fisk. Kastet/koppet man kun 1 ball så var det ikke sikkert man fikk direkte respons.

Dagens resultater i vår box ble slik:

Meget bra fisket av Bærjern og Krzy. Dem hadde flere store bonuser hver seg. Og det med bonuser skal vise seg å bli meget utslagsgivende resten av uka også. 

Ei flott barbe og flere store vimbaer. 4170 gram på Geir og delt førsteplass i laget idag.
Jeg fikk en par barber idag og en stor vimba, resten var småfisk. 1810 gram.
Krzy med flere flotte bonusfisker. Barbe, carassio og vimbaer. 4170 gram og delt første innad i laget.
Håvard hadde intet mindre en 4 barber idag, men lite med fisk utenom dem. 1790 gram.
Min gode venn Yuri var med å overværet den Norske innveiingen
1060 gram på Finn idag. Men han fikk testet litt bolo for laget og det er testing som er viktig disse 5 treningsdagene.

Avslutter dagen med et lagbilde. Jeg hadde tatt meg av innveiingen, så det så ut som jeg hadde pissa ned meg, men fikk dekt det bra med tripod og veienettet. Hehe.


Så hva fant vi ut idag? Denne bombinga med baller kan være noe som blir viktig. Hele A-seksjonen er relativt "grunn". Ser ut til at det er mye bonusfisk ute å går her, så stickymag bør man absolutt ha med seg. Bolo/slider kan være en metode som leverer noen ekstra fisker om man ikke får noe inne, evt når man hviler inneplassen.

Da er det bare å forberede treningsdag 2, i box 12.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment