tirsdag 24. juni 2014

2014-06-04 Tredje treningsdag KlubblagsVM Slovenia

Box 19 idag. Våknet opp til morgentåke nedi dalen. Ganske så flott utsikt.Idag hadde vi Ungarerene til venstre for oss. Dem vet vi fra før av at er gode på denne strekka. Spesielt med tanke på å få dem store vimbaene, så kanskje vi kunne plukke opp noen triks.

Var fortsatt topp 7 dypt på 13 meter TAP.


Idag var det litt mere stor vimba en igår, men fortsatt ikke all verdens å skryte av for vår del. Ungareren som satt nærmest Finn Erik var den som fikk best av Ungarerene idag. Han fisket kun topp 6 eller mulig topp 7, og han veide inn 7,2 kilo.

Han koppet stort sett i mat etter hver stor fisk. Tidligere i uka så har vi sett folk kaste i baller. Flere veier til Rome som alltid.

Tøddy hadde en pen vimba og også stor mort. 1930 gram.
Ingen bonuser på Geir idag, og da blir man fort hengende litt bak på innveiingen.
Krzy som vanlig stabilt god. Hadde en meget bra siste time, så blir hjem å analysere dagens hans for å finne ut om vi kan få alle 5 til å få en bra siste time. 2510 gram.
Jeg hadde som vanlig en bra førstetime med mye småfisk. Noe fisk i andretimen, så si ingenting i tredje timen og blænker i fjerde timen. Må finne ut hva jeg gjør feil. Virker som jeg overfòrer dem. Dessverre, som vanlig, ingen bonuser. 1710 gram.

Finn måtte ha lært noe av det han så av nabo-Ungareren sin, for idag kunne han vise til flere flotte store Vimbaer. Det er disse som blir viktige til helga, så får håpe vi etter idag har lært noe å kan ta flere vimba i morgen. 2400 gram.

Selv om Finn Erik hadde flere flotte vimba, så kan man se av resultatene at Krzy snek seg forran med kun småfisk. Dette viser jo også at småfisk er bra å ta, spesielt første timen, for dem bygger tross alt endel vekt. Dette har vi sett flere dager på rad.

I morgen skal vi i boks 22 på D-seksjonen. Det er på grusveien rett på nedsiden av brua. Og dette området ligger også i skyggen en par timer av fisketiden.

Ps. Dette var vel den dagen en Slovener i box 1 vippet opp ei brasme på over 5 kilo. Grei bonusfisk. Hehe.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment