Totalt antall sidevisninger

onsdag 8. juni 2016

2016-06-04 Treningstur i Glengshølen

Lørdag uten konkurranse betyr at det blir fisketreningstur. Tonje var nysgjerrig på hvor mange lauer hu kunne ha klart å få om hu hadde gått for det under NM. Hu satset jo for det meste mort under NM. Jeg er jo ikke vond å be med på å fiske laue, så da ble det Glengshølen igjen.

Tonje satte seg på peg 2 fra NM og jeg tom da peg 3. Altså lengst til venstre på strekka. Skulle kun fiske laue, så satte kun opp 1 stk 2 meter og 1 stk 2,5 meter. Hadde flere i baggen bak meg på peg om jeg skulle kjærve.

Startet på 2,5 meter, og merket med en gang at det var trått fra start denne dagen også. Så da var det bare å justere dypet med en gang, for å prøve å få noe morter mens man ventet på lauene. Var greit nok mortfiske, men skulle nok fisket litt lengre ut etter dem. 2,5 meter stang og fiske på 120-130 cm, så blir det ikke langt ut fra der man sitter.

Første timen gikk, og fortsatt ikke noe laue å se for min del. Tonje fikk litt laue, men absolutt ikke noe lauedrag. Time 2 gikk også, og fortsatt ikke noe laue å se. Tonje lå vel fort 50 fisk forran meg nå, men jeg hadde jo så si kun mort, og hu hadde kanskje 60% mort, og resten laue, så jeg lå vel kanskje forran på vekt alikevel.

Time 3 gikk uten nevneverdig med laue for min del. Fikk en og annen laue nå, men gikk vel faktisk fortere å fiske morten på bunn istedet. Sier endel. Siste timen var det noe mere laue, men ikke mye. Bare nok til at jeg akkurat klarte å ta inn det antallet Tonje lå forran meg. Ga oss etter 4 timer fiske, og begge sluttet på eksakt 350 fisker.

350 fisk - 9320 gram

350 fisk - 9020 gram

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment