Totalt antall sidevisninger

lørdag 11. februar 2012

2012-02-11 Pimpeltävling på Hjälmaren

Vi var 2 biler fra Østfold, og 2 biler fra Kongsvinger i dag. 3 minus og en litt sur vind på ca 7 sekundmeter. Jaja, med norsabborfiske på kalenderen så brydde jeg meg ikke mye om det. Runar og Christer var nede på isen og sjekket om det var behov for brodder. Inne ved land var det ikke behov. Jeg spurte for sikkerhets skyld arrangøren, og han mente at man ikke trengte brodder. Det viste seg senere å være HELT FEIL. Megastøl i bena nå i kveld.
Dro til samme plassen som jeg avsluttet på i fjor. Brukte 30-40 min før jeg fikk min første abbor. 4 stk 60-80 grammere. Neste hull 4 slike til. Hullet etter der 5 stk til. Christer og Remi hadde sett at jeg satt litt roligere en vanlig, så dem kom bort. Christer satte seg 20 meter bak ryggen min, og fisk nr 3 eller 4 i det hullet var en ordentlig norsabbor på 3 hg. Jeg satte meg da 10-15 meter bak han igjen. Hadde vel 75 fisker i det hullet, og det var nok over 8 kg. Flere kom til stedet. FAFO, brodern, Runar og Tonje kom etter hvert også. Og en lokal sparkgubbe. Når jeg var ferdig med hullet, så var alt rundt oppborret, så jeg stakk bare 100 meter bortover og startet å lete etter en ny norsabborstim.

Runar hadde dratt bort til noen lokale scooterfiskere og jeg så han fikk litt, men så ut til å være 50-100 grams fisker, så gadd ikke stoppe der, men borret på videre. Traff ikke noe mere før det var igjen 30 min. Jeg, Christer og Runar hadde da letet og letet. Fikk fisket ca 20 minutter der, og hadde nok rundt 5 kg. Siste 2 fiskene var 4 hg og 6hg. Fikk dem begge 2-3 meter under iskanten der det var 7-8 meter dypt. Da det var 15 min igjen så pakket Christer sekken og startet turen inn igjen. Jeg fisket et par minutter til, men fikk ikke flere «panner» så da pakket jeg og. Samme gjorde Runar.

Jeg hadde full sekk, og det bruker å være ca 15 kg når man har såpass stor fisk. Kom inn til målområdet, og hørte at han som ledet hadde 27 kg. Og mange i veiekøen sto med 2 store poser. Aiaiai, da fikk jeg ikke bra nok i dag heller. Var folk som hadde tatt 10kg + i første hullet sitt. Nilsson vant denne konkurransen i fjor på ca 15kg, så trodde kanskje jeg skulle klare topp 3, men det var lagt ifra det i dag.

Jeg ble nr.6 i herrer senior, men vet at det var minimum 2 Eldre Herrvetran og 4-5 Herrvetran som hadde tatt meg. Så jeg ble vel et sted mellom 12-15 plass totalt i dag. Jeg ble da beste normann av oss 12 normennene. Ca 500 gram forran Gustavsen.

Veide inn 15,7. Og hadde 122 fisker. Snitt 128,68 gram.

Fullstendig resultatliste finner du her: http://www.raufjoringen.no/nyheter/?idr=691
Resultatene kommer opprinnelig fra denne hjemmesiden: http://www.sturefiskarna.se/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment