Totalt antall sidevisninger

tirsdag 8. juli 2014

2014-07-04 Kveldskule på Horrmundsjøen

Tok meg fri fra jobben idag slik at jeg og Tonje kunne dra tidlig oppover til Horrmundsjøen. Vi kom vel oss avgårde såpass tidlig at vi var på Horrmund allerede i 15-tiden. Philip hadde booket hytta som jeg lå på i fjor, men hadde avtalt med Philip at jeg og Tonje kunne ta det ene rommet på hytta. Så da vi kom frem fikk vi lesset ut litt bagger, dyner, mat etc slik at det bare var fiskeutstyr igjen i bilen.

Gikk bak i hagen på hytta og fikk rigget klar begge sliderstengene samt blandet en kilo mortfòr og 3 kilo brasmefòr til kveldens kule.

Jeg bruker aldri å få noen fisk på denne A-seksjonen, men kunne jo håpe på at det ville snu snart. Hadde iallefall bestemt meg for å fiske på lengre distanse i år en jeg gjorde i fjor. Så kanskje det kunne gi noe.

Vi ble 7 stk som ville fiske kveldskula. Blåste litt så noen valgte bare å se på istedet. Jeg trakk peg 5, og var fornøyd med å havne lengre til høyre en jeg normalt gjør. For syns alltid dem vinner denne kula lengst mulig mot høyre.

Hadde Roffe på min venstre side og Benterud på høyre.

Skjøt ut 15 håndfulle baller på slideren ca 40 meter ute. Og kastet også inn 3-4 håndfulle baller på 5 meter etter morten. Hadde litt maggot i foret.

Kjente ikke noe på slider, så prøvde 5 meteren. Fikk en og annen mort der, men ikke noe drag. Etterhvert fikk Benterud ei brasme på slider. Jeg prøvde igjen ute, men ingenting der. Inn å plukke en og annen mort igjen.

Etter 2 timer, når både Storm, Krzy og brodern sto å så på så gikk duppen under på slideren, men jeg bommet. Nytt kast, nytt napp som jeg kroket, men fisken datt av etter 1 meter. Ennå et kast og da fikk jeg en vederbuk på 6-7hg. Etter dette kjente jeg ikke noe mere på slideren.

Gikk inn å fisket mort igjen. Fikk en og annen. Hørte Tenåsen på peg 2 hadde fått litt vederbuk på 6 meter toppknytt. Jeg startet å loosefeede hardere med mais på 5 meteren min. Etter en stund så fikk jeg en veder på 5meteren selv, men kun morter etter det igjen.

3 timer gikk fort og konkurransen var brått over. Jeg endte på 2 veder og 42 morter. Visste at jeg ikke kom så høyt på det. Nå når jeg hadde trukket langt til høyre for engangs skyld så skulle det bli best fiske til venstre. Typisk.

Magne Olav vant suverent på feederen fra peg 1 med sine 10,2 kilo. Geir på peg 2 ble nr.2 med 6,3 kilo med vederbuk tatt på 6 meter. Benterud hadde klart å få 7 store på slider, meget bra fisket, og ble nr.3 med 3880 gram. 4.plass gikk til Claes med 3800 gram.  Jeg endte 40 gram bak Claes og 120 gram bak Benterud med mine 3760 gram. Marginene på feil side idag altså.

Fullstendige resultater her:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment