Totalt antall sidevisninger

torsdag 2. april 2015

2015-03-29 Isfiskekonkurranse på Øyangen, Hurdal

Etter det store snøfallet på torsdag var det langt fra lette forhold som ventet på Øyangen. Var rundt 20-30 cm snø på isen. Tenkte da at det ikke var altfor mange som ville ta seg opp i nordenden, så da gikk jeg i retning dit. Tom Erling dro i starten, så tok Christer over litt, og deretter Andreas Moen. Han er så sprek at han dro ifra fra front. Og var vel fremme der han skulle i alle fall 200 meter før noen andre kom seg frem.

Jeg stoppet relativt tidlig i nord og hadde da 6-7 mann lengre nord en meg. Gikk vel 7-8 hull før jeg fikk min første. Var utrolig trått fiske. Andre fisken jeg fikk var en 150 grams ørret på myskaen. Etter 1 time var jeg vel oppe i 6-7 fisker. Etter 2 timer så hadde jeg vel 14-15 fisker. Remi dro fra nordenden og sørover omtrent da, og han hadde kun 1 fisk. Christer kom gående fra lengre nord, og han hadde kun 7 fisker. Hønsen stakk også fra nordenden nå, og tror han sa han hadde 2 fisker.

Når jeg hadde 22 fisker så gadd ikke jeg lengre heller. Var vel 1,5 time igjen. Stakk ned mot øyene og traff på Hovde. Jeg bommet i 3 hull på rad, for så å få en i et gammelt hull helt inne ved land. Borret på innsiden av Hovde, men fikk ikke noe. Han hadde nå 42 sa han, og halvparten hadde han tatt i den rosa med hull han nå dreiv med.

Når jeg kom sør for Hovde, og på ca samme linje fikk jeg en par på tafsen, slapp ned myska og fikk 4-5 til. Klart beste hullet så langt i dag. Borret 5 meter lengre sør, og fikk en par til på tafsen etterfulgt av noen til på myska. Samme gjentok seg i neste hull. Men så bommet jeg igjen. Ingenting på innsiden, og heller ikke noe på yttersiden. Var bare noen minutter igjen nå, så tok sjansen på å prøve et av dem gamle hulla til Hovde og klarte å lure opp 2 stk i ene hullet der. Endte da på 40 fisker. Så fikk da 18 stk ved Hovde der.

Harald selv gikk fra 42 til 65, så han tok 23 stk på den tiden jeg fikk 18. Pene fisker var det også der. Han tok opp posen sin og jeg tippet den til 4,5 kilo. Og vekta hans sa også at det veide 4,5 kilo. Tippet at han ville komme veldig høyt på det i dag.

Kom inn igjen, og var ikke så mange store poser, men litt hadde jo folk fått.

Harald vant HV med 4410 gram. Totalvinneren ble Erik Tjernsmo med 7510 gram. Nr.2 ble Hellerud med 6010 gram. Christer hadde klart å lure ut en del oppe i nord etter han ble sittende alene igjen oppi der og veide inn 4230 og en 5.plass. Tonje vant dameklassen med 3310 gram.

Viste seg at mange av dem i toppen kom fra samme plassen i dag.


Mine 40 fisker veide 2570 gram. Snitt på 64,25 gram. Dette ga meg en 16 plass av 30 deltakere i HS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment