Totalt antall sidevisninger

tirsdag 27. september 2011

2011-09-27 KlubblagsVM i Portugal 2012

Ser på Match Fishing Magazine sine sider at Daiwa Dorking tok seg ut til neste års klubblagsVM.
Dette laget består av meget bra fiskere, så som:
-Will Raison
-Steve Gardner
-Lee Edwarts
-Callum Dicks
...med flere

http://www.matchfishingmagazine.com/news/item/345-dorking-best-in-country

Vårt eget uttak ble jo avgjort på tidlig sommeren, med Gjøvik & Toten som vinnere. Men de har altså allerede gitt fra seg plassen, og plassen eies pr nå av SFK Raufjøringen.

Totalt:
Plass Lag Poeng Vekt
1 Gjøvik&Toten SFK 1+1+1+2+2+3=10 36830
2 Team Colmic Raufjøringen 1+2+2+3+3+4=15 34130
3 Team Modial Acerina 1+1+3+3+4+4=16 27480
4 Team Geers Raufjøringen 2+3+4+4+6+6=28 23120
5 Trysil SFK 2+5+5+5+5+6=28 19460
6 Raufjøringen 3 4+5+5+5+6+6=34 15450

http://www.raufjoringen.no/nyheter/?idr=592

Det blir vel neppe tatt noen avgjørelse på evt deltagelse fra Raufjøringens side før nærmere jul, men det er alltids greit å ha tenkt litt gjennom det allerede nå. Det blir vel neppe noen andre klubber som drar om ikke Raufjøringen drar heller.
Mye avhenger jo også av hvem 6 som tar seg ut til NasjonsVM, og hvilket vann/elv/kanal som skal brukes der.
Det avhenger også på hvor EM går.

Vi Norge har i den senere tid valgt om vi drar på NasjonsVM, EM eller KlubblagsVM litt ut fra hvor langt fra vårt land disse har gått.

Og for 2012 ser det altså slik ut:
NasjonsVM: Tjekkia
EM: Spania, Cuidad Real
KlubblagsVM: Portugal

VM:
Tjekkia er jo korteste reiseveg, som tidligere sagt har veid tungt i Norges avgjørelse på deltakelse. Men vi vet altså ingenting om hvor i Tsjekkia ennå, og heller ikke noe om hva slags fiske.

EM:
Real Cuidad, Spania er en lang reiseveg, men her vet vi faktisk en hel del om vannet. Dette er et vann med sinnsyke mengder carassio. Kan faktisk risikere å bli toppknyttfiske. Ligger mye filmer etc på youtube. Copa Sensas har blitt arrangert her flere ganger. Vet Raison har fått over 30 kg her mange ganger, og det er altså bare carassioer som snitter på 100-200 gram. Så det går mange fisker på 30 kg.

KlubblagsVM:
Portugal er lengste reisevei, og vi vet ikke hva slags fiske ennå. Men kjenner jeg Portugiserene rett, så legger dem det på et vann der det blir matchfiske.

Jeg og Krzy er begge meget intressert i å fiske internasjonalt til året, men hverken jeg eller han vil jo ta oss ut til NasjonsVM eller EM ettersom vi ikke har fisket GP-serie i år. Slik sett så har vi jo en billett gjennom Raufjøringen til KlubblagsVM.

Om KlubblagsVM skal bli aktuelt, hvem fiskere ser jeg for meg:
-Jeg vil jo gjerne (kun aktuell for KlubblagsVM)
-Krzy er også klar sier han (kun aktuell for KlubblagsVM)
-Finn Erik vil vel på internasjonalt stevne i 2012, men han kan vel antagelig velge og vrake i NasjonsVM, EM og KlubblagsVM som han selv vil. :) (aktuell for alle de 3 store)
-Dag Even. Ingen har vel sett så mye til han på GP-lista i år, men han har faktisk følgende resultater i år: 1+1+1+2, og han skal være med på de 2 siste. Det kan faktisk hende han vinner GP-serien i år. (aktuell for alle de 3 store)
-Fjellis? (kun aktuell for KlubblagsVM)
-Brodern? (kun aktuell for KlubblagsVM)

De 4 første er jo greie, men nr.5 og evt nr.6(holder med 5 mann, men greit å ha en reserve) er jo litt mere usikre.
Fjellis er etter mitt syn en mere en god nok fisker til å være med på et KlubblagsVM. Men har han/eller vil han kunne kjøpe det utstyret som trengs? Nå blir det vel jobb på selveste Fjellis, så da kan jo ting se meget lysere ut for fremtiden.
Brodern har vel ikke meitet så mange årene, men han er lærevillig, og har mye fisking i blodårene (noe årets GP-serie viser. Han fisker i nasjonal, men faktisk ikke fisket et eneste minutt med feeder i årets GP-serie) Penger har han også nok av. Han har også vært med som bankrunner på 3 forskjellige VM, så han vet hva som ligger i å representere landet. Og verdensmester er han jo også, dog i en litt kaldere gren.
Om ingen av disse kan eller vil, så er det ikke noe i veien for å låne en fisker fra en annen klubb, slik som skjedde i KlubblagsVM i Poznan i 2010. Jeg og Krzy fisket for Gjøvik&Toten. Den jeg tenker først og fremt på er Håvard Rødland. En mann som har vært med i mange år. Men først siste par årene fått skikkelig tenning, og satser meget hardt. Ikke noe særlige resultater å vise til i år, men det snur, det er jeg sikker på. Han var også med som bankrunner i Kanal Ulgi i år, og vet hva et VM innebærer.

Det var da bare noen tanker som brått poppet opp i hodet når jeg så Dorkings med Raison hadde kvalet til Portugal. Ble noen linjer med tekst dette, men pytt pytt, morro å notere ned noen linjer. :P

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment