Først soller jeg ut castersen fra maggoten.
Så plukker jeg ut de døde maggotene
Deretter putter jeg magottene i vann, for å finne de som flyter å fjerne disse
Deretter putter jeg dem i en spesialpose for å lage vakum. På dette bilde er det rett før oksygenet blir sugd ut av posen.
Her har oksygenet blitt sugd ut av posen
Deretter merker jeg posen med dato og hvor mye som er i posen
På WL9 nå på søndag i Harstadsjøen så åpnet jeg en pose jeg hadde pakket 27.nov, og den har ligget i kjøleskapet siden den tid. All caster sank fortsatt, ingen råtten lukt, og ingen sprekte casterskall.
Blir spennende å se hvor lenge jeg kan ha en vakumpakket casterpose i kjøleskapet uten av noen begynner å flyte, og at det lukter vondt.
Infoen som førte med vakumpakkermaskinen fortalte at bakterier, mugg etc trenger mere en 5% oksygen for å leve og vokse. Denne maskinen suger ut 97-98% av oksygenet.
Toppnotch som engelsmännen säger!
SvarSlettMvh Tikkanen
Takker for det :)
SvarSlettEr vel ingenting som er viktigere innen meitingen en friskt og bra agn. Så jeg bruker gjerne litt ekstra tid på mine agn.