Totalt antall sidevisninger

fredag 13. juli 2012

2012-07-13 Dims

Etter lauerekorden min ble totalt sønderknust av Spersen, så har laue opptatt det meste av min tanker på meitinga. Noe må gjøres. En ting jeg visste var lett å rette på var fòret. Traper Explosive som jeg har nyttet før har endret seg totalt fra 2 år siden. Når jeg fikk dette fòret levert i år, så minnet det mye mere om brasmefòr en det minnet om lauefòr. Så da fikk jeg det nyinnkjøpte lauefòret idag:


Kjøpte enkelt og greit ingrediensene som Eric Lubin anbefaler i Sensaskatalogen. Sensas Surface lauefòr, gul surface leem og gul Traxic farge.

Og når jeg først skulle handle, så tok jeg med litt Orange Ablettes, men fikk ikke orange traxic som jeg bestillte.

Og tok også med et veienett, for liker ikke det jeg bruker pr nå. Liker desverre ikke det nye heller. Var alt for lite syns jeg. Over 10 kg, så tror jeg fisken kommer til å renne over.

Andre ting jeg har kjøpt ifm lauefokuset er videokameraet jeg blogget om her om dagen. Har sett gjennom en 2 timers lauefilm jeg lagde om meg selv. Har vel ikke så mye å utsette på min egen teknikk, men man kan alltids bli bedre.

Det jeg virkelig trenger for å ta tilbake lauerekorden er SKIKKELIG bett. Tror det skal være mulig i Rakkestadelva, men Nitelva Peppes 17.mai til 15.juni 2013, da skal det satses.

Det jeg helt klart har sett på filmen er at jeg må vente altfor lenge før jeg kan kroke ei laue. Jeg ser gjennom filmen i slow motion, og det føles som et år mellom duppen lander til jeg kan kroke.

Nå bøtter regnet ned utenfor vinduet her, og det er vel ikke akkurat lovende for lauefisket i Rakkestadelva. Vannet blir kakao, og strømmen øker. Og laue vil IKKE ha strøm. MEN, det som KAN skje er jo at dem stiller seg alle sammen i bakevjer langs land. f.eks nedenfor en av de 2 store kjærra på NORTRAPP. får se om jeg tar en tur i helga å titter.

Helgen er egentlig satt av til å se på Sky Sports. Fish-o-Mania på lørdag og Home International på søndag. Og disse går fra 12 til 17, så rekker liksom ikke en 4 timers etter laua før showet, og heller ikke etter. Vi får se hva jeg finner på... Stay tuned...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment