fredag 30. november 2012

2012-11-30 Mere dims

Mottok dette idag:
 Starter øverst til venstre.
Det er rollerbag (BO116). La oppi 3 forskjellige pole-rests og spraybaren min. var grei plass. Kjøper nok ennå en til våren for å ha begge rollerene mine i.

Den ved siden er lokk til 12 liters bøtte (SEC03A). Skulle jo egentlig ha bøtta (SEC03) og ikke lokket, men ikke så lett å bestille når man bare har en katalog på Italiensk/Spansk. Hehe...

Ved siden av den igjen er en slik til å få tak i vann når det langt ned til vannet. F.eks i Isegran. Bucket Moby (BOXEVA01) heter den. Kjøpte en slik en i VM, men den var fra Sensas, og det er jo ikke bra nok ;-) Stilrent med Colmic på peg.

Øverst til høyre er det 3 stk multitools (PA0955). Kjekt å ha. Bruker til keepnetfeste, pole-rests, parasollholder, etc.

Under der igjen, en 90cm teleskopisk feederarm (PA0951). Eller sliderarm som jeg vil kalle det. Har en fra før, men den røk etter bare en par turer. Runar har hjulpet meg å fiske den, men alltid kjekt å ha en i reserve.

Under der igjen er det en polerest (PA0950) som jeg kan sette rett på en av bena til Colmic ONE seatboxen, evt til bena på sidebordet. Spare tid under opprigging om jeg kan bruke denne istedet for å rigge opp den med de 4 bena på.

Videre under der ligger det 2 stk Real XT - Professional 25 - 15' (CBRE02C). Sliderstenger! Jeg har 2 gode CarpX fra Sensas som jeg kjøpte i VM i Ungarn 2007. Men dem begynner å bli litt slitne, så bytter dem ut nå. Tipper at Tonje arver dem jeg har fra før.

Info om stanga: 
Under de 2 stengene er det ennå ei stang, men dette er lettversjonen (CBRE01A). Kjøpte en slik tidligere i år, og likte den, så da ble det en til. Må jo ha 2 av hver. Fin til f.eks 20-25 meter på Sandstangen, UITW i karpedammen, på andre siden av små åaer etter mort, etc.
 
 
Vieder under der ligger en 10,2 meter toppknyttstang ved navn Black Trout XXT (CABL03). Dette er en stang du kan få kjøpt både med å uten ringer. Skal være ganske så sterk, men vi får se når jeg får testet den. Kjøpte den med tanke på Lappland Bream Master 2013.
 
Under den igjen så er det et rør med 2 stk topp 2-3 matchtopper til X8000 TAP.
Og helt nederst ligger det 2 stk rør med 1 topp 5 matchtopper til X8000 TAP.
 
Tror jeg er oppe i 20 topper nå, så da tror jeg det holder.
 
Manglet 5 ting jeg hadde bestilt, og håper Roger sender dette snarlig:
 
Bakhviler under slider og feederfiske:


 
Parasollholder til agnparasoll:
 
 
Bøttefeste til 12 liter. Vaskefat.
 
Bøttefeste til 17 liter.
 
Feste til rektangulært fat.
 
 
 

2 kommentarer:

Post Comment