Totalt antall sidevisninger

mandag 2. mai 2016

2016-04-16 Trysilcup dag 1 - Rysjøen

Hadde aldri vært på denne sjøen før, så det er jo spennende. Sjekket litt resultater, tittet litt på flyfoto etc. Fikk lagd meg en plan over hva jeg hadde tenkt å gjøre denne dagen.

Som vanlig var det mye folk med. Rundt 150 stk, og halvparten var vel fra broderfolket i øst. Mye folk på en liten sjø, men er jo sjelden jaging på disse Trysil-sjøene, så skulle nok gå greit.

Startet i største klynga på sjøen. Fikk kun et par yngel. Like små som fisken vi fikk på Søndre Ulvsjøen for et par år siden. Borret meg vekk fra klynga, for så ingen i klynga som fikk noe. Så etterhvert at Remi fikk en fisk, og var nok borti en til, for han satt lenge til han å være.

Fikk en fisk 10 meter unna det hullet han fikk fisk i. Da hadde han allerede dratt langt videre. Prøvde da det hullet han hadde fått en i, og fikk en på myska der selv. Rotet rundt omkring, men særs dårlig med fisk.

Så at Tonje satt relativt rolig, Ulsrudstuen og etterhvert også Viggo satte seg i det området Tonje dreiv. Skulle vise seg at det var litt fisk der, selv om jeg aldri gikk dit. Jeg borret meg langs midten på sjøen, men fikk veldig lite.

Kom mot enden på sjøen, og da kom det 3-4 andre i retning meg igjen. Remi, Magne, Bentis med flere. Tiden var i ferd med å debbe ut også. Fikk noen fisker til rundt et smeltehulls som var der, men endte på stusselige 19 fisker. Dårlig snitt hadde jeg også.

Men noen hadde jo som vanlig truffet da. Laxen vant med 7138 gram. Andersèn ble nr.2 med 5481 gram. Forsto at han hadde hat iallefall et bra hull med 20-talls fisker i. Viggo ble nr.3 med 5307 gram. Han hadde hatt 2 hull langs med landet der Tonje satt. Et hull med 22 fisk i og et annet med 12 tror jeg det var. 34 fisk og 5,3 kilo. Fort gjort :) Brodern ville at jeg skulle fiske med han idag, men jeg valgte å holde meg til planen jeg hadde lagt i forkant. Det skulle jeg vel ikke ha gjort, for brodern endte på 5 plass med 5134 gram. Jeg selv hadde 19 fisk og 1398 gram og omtrent sist. Ikke bra. Og da er man ute av Trysilcupen allerede.

Tonje vant damseniorklassen med 3193 gram. Bra.

Dagens resultater: http://www.oslosportsfiskere.no/isfiskeresultater/Trysilcup2016.htm

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment