Totalt antall sidevisninger

torsdag 7. desember 2017

2017-12-02 Isfiskekonkurranse på Landsjøen

Da var det tid for sesongen første isfiskekonkurranse, og som vanlig går den oppe i Trysil. Jeg og Tonje dro oppover allerede fredag slik at vi kunne våkne opp uthvilt bare noen kilometer fra sjøen.

44 stilte til start, og det er vel omtrent som forventet. 4 timer fiske. Jeg startet omtrent i samme område som jeg bruker å gjøre på denne sjøen. Hadde noe som lignet på microskopiske napp i første hullet, så testet en mindre myska, men fikk ikke noe på det, så da var det bare å starte borringa. Så ingen andre som hadde fått noe ennå heller, så kunne vel fort bli en trå dag.

Gikk vel 5 hull før jeg fikk min første fisk, og fikk faktisk 4 fisk i det hullet. Fine Landsjøenfisker på 80-170 gram. Ikke noe fisk rundt, så bare å borre på videre i samme området. Så at Christer fikk noen utenfor meg, så er nok mere fisk i dette området. Letet mye rundt uten å finne noe. Kom folk fra andre deler av sjøen og var stor sett uten fisk dem fleste jeg pratet med.

Fikk vel 6 fisk til i løpet av time 2 og 3, så etter 3 timer kun 10 fisk altså. Halfdan kom innom å slo av en prat, og i det hullet hadde jeg fått 2 fisk før han kom, og fikk 2 til mens vi pratet sammen. Hadde egentlig tenkt å stikke fra dette området rett før dette hullet, men med 4 stk her så valgte jeg å bli.

Christer kom innom igjen ca da også, og han hadde 10 stk da jeg hadde 13. Så når jeg ligger forran han så ligger jeg antagelig brukbart an for dagen. Litt senere så fikk jeg se at Nils fikk noen abbor litt lengre ute. Var 3-4 andre som også så dette, så da fikk brått Nils besøk av en liten gjeng. Alle var jo så utsultet på å få fisk idag at man må jo teste i nærheten av der man ser det kommer oppe noe.

Fikk 2 stk ved siden av Nils, men disse var små. Christer og Jan Morten fikk bedre litt lengre bak oss,. Jan Morten store fisker mens Christer sine var litt mindre, men noen flere.

Jeg klarte ikke å få flere fisker etter dette og endte på 16 stk. Christer endte vel på 23 stk, så da klarte han å komme seg forbi meg på slutten der. Jaja, får gå inn til målområdet å høre om det var noen som hadde fått noe særlig.

Vi trodde en stund at Jan Morten kanskje kunne ta totalen idag, med sine 2758 gram, men viste seg at Audun hadde mest med sine 3150 gram og også Tørmoen hadde litt mere med sine 2872 gram. Christer ble nr.4 i HS med 2611 gram og jeg var siste premierte på 6.plass i HS med 2217 gram. Greit nok, men med en bedre avslutning slik Jan Morten hadde så kunn jeg kanskje klatret helt opp.

Fullstendige resultater fra dagen: http://www.oslosportsfiskere.no/isfiskeresultater/Landsjoen2017.htm

I morgen er det Søndre Ulvsjøen, og det blir nok særs trått, men likt for alle. :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment