Totalt antall sidevisninger

fredag 11. mai 2018

2018-03-31 Østfold påskecupstevne 2 av 4 - Mingevannet

Etter en kort pause med mat og prat etter Vestvannet så var det på tide å gå utpå Mingevannet på andre siden av veien. Aldri vær på denne sjøen heller, så ingen anelse om hvor jeg skal gå. Noen dager i forveien hadde jeg sett at Ulfengern hadde lagt ut et catcherbilde fra Minge, der han skrev under bildet at han hadde avsluttet med et 4-kilos hull. Kjente igjen bakgrunnen på bildet hans, så da satte jeg meg der han hadde tatt bildet fra.

Vi var 4 stk i det området. Vi alle startet vel med endel bomhull. Fant en liten flekk med 15 grammere, men det er ikke vits å fiske slike på et ordentlig Østfoldvann. Vurderte å dra ned mot elva mot Vestvannet, men så at Kjersti som startet der var på vei vekk fra området, så da slo jeg jo fra meg det. Krysset sjøen over til ei halvstor vik. Mulig ikke så brådypt i vika som ellers.

Borret meg nordover og i 5 hullet i vika fikk jeg fisk. 30-40 grammere, men relativt mange. Neste hull 10 meter lenger nord og mange fisker til, og noen litt bedre også. Kjersti kom nå, men gikk rett forbi og satte seg 60-70 meter lenger nord. Jeg hadde vel 5 hull på rad med brukbart med fisk. Ble dårlig i 6te hullet så testet å borre på innsiden istedet. Litt der og, men ikke like mye. Yttersiden av hulla da. Færre der, men bedre størrelse.

Gikk da til det oppholdet mellom meg og Kjersti, og da traff jeg bra, og endel fisk opp mot 250 gram også. Fredrik kom samtidig fra lenger nord i sjøen. Han satt seg da rett i fisk 10 meter fra meg. Så kom Odd H, og han fikk også en og annen rundt der. Så kom Tonje også. Jeg borret meg da videre nordover, men bom bom bom. Var allerede borret opp oppover der.

Dro da ned igjen til der jeg fant fisken tidligere idag. Fikk en og annen i hull mellom mine egne og også i noen gamle hull. Endte på 166 fisk.

Følte jeg hadde brukbart, men tviler på at det holder mot dem som dro lenger nord. Dem virket rimelig bestemte, så hadde vel kanskje noen plasser oppi der. Mine fisker veide 7450 gram.Christer kom inn, og veide inn 4600 gram, så han la seg jo bak. Han mente at Pål Sindre hadde mere en han. Og det hadde han også med sine 5530, men fortsatt ledet jeg. Hønsen da tro? Nei, han hadde bommet. Veide inn kun 1320 gram. Så da vant jeg faktisk stevnet på Mingevannet.

Resultater fra Mingevannet:   http://oslosportsfiskere.no/onewebmedia/Isfiske/isfiskeresultater/20180331Mingevannet.htm

Stillingen i påskecupen etter 2 av 4 stevner så da slik ut:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment