torsdag 4. oktober 2012

2012-10-03 Rydding av Harstadsjøen

Jeg og brodern var å ryddet Harstadsjøen idag. Den måtte jo gjøres presentabel til helgens GP nr.8.

Bilde av A - B og C seksjonen:


A og B er jo kjente seksjoner ettersom dette er på Sagbruket. C-seksjonen er helt ny. Heller ingen som har testfisket her. Brodern vadet ut i vadebukser for å fjerne noen vannliljer, og han kom ikke lengre en 5-6 meter fra land før han hadde vann til oppunder armene. Så det er realtivt "brådypt", men tror ikke det blir så mye dypere utover.

Bilde av D og E seksjonen:

E-seksjonen er den seksjonen vi har brukt før borte på det vi kaller GP-strekka. Det er den delen som ligger lengst til venstre. Ettersom folk ikke liker denne strekka fordi det visstnok ikke er så mye fisk her, så er dette en reservestrekke. Blir vi mere en 22 stk på søndag, så må vi ta i bruk denne.
D-seksjonen er på brygga/badestranden. Den peggen lengst til høyre blir ute i sivet.

Vært å merke seg:

Peg 1 og 2 på Sagbruket ligger i strømmen fra åa som kommer ut der. Tror man rekker over på andre siden av strømmen med 13 m TAP på peg 1. Skal man fiske langt ut, så vil jeg anbefale å ta med bolo. Man får ikke druknet sena på slideren når man har ei stri "elv" rett forran bena. På peg 2 så går strømkanten av åa ca 10 meter ut. Så her kan man fiske på innsiden. Skal man lengre ut vil jeg også for denne peggen anbefale bolo.

Bilde av peg 1 & 2:

Ellers så er peggen lengst til venstre på D-seksjonen på brygga. Jeg tror det er en meget bra peg, men man har en vegg rett bak seg, så vær forberedt på å dele TAP'en 2 ganger, samt at du må rulle stanga rett bortover til siden.

Bilde av den peggen har dere her(bilde tatt fra balkongen rett over):

Videre bortover på seksjon D ser slik ut (fra peg 2 og helt bort i sivet på peg 5)

Bilde av reservestrekka - E-seksjonen:

Bilde av den nye strekka - D-seksjonen. Her står jeg midt på strekka og ser mot høyre:

D-seksjonen. Står på midten og ser mot venstre:

Et siste bilde fra D-seksjonen. Peggen jeg kaller metallskrammelpeggen:
Denne peggen kan kuttes, men da vil det bli et opphold midt på seksjonen på nærmere 20 meter. Det blir opp til arrangøren Raufjøringen hvordan dem kommer til å pegge C-seksjonen. Dere kan i tillegg se en av de 2 tømmrestokkene som står opp uti vannet på C-seksjonen. Jeg personlig tror ikke disse skal hindre fisket for de som trekker her.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment