Totalt antall sidevisninger

onsdag 21. mars 2018

2018-03-03 NM Lag - Røgden

LagNM på Røgden. Jeg er idag på lag med Tonje og Fredrik. Forrige gang det var lagNM på denne sjøen så fisket vi et område som gikk langs land fra starten og et godt stykke oppover langs sørsiden av Røgden. Idag var området for lagfiske fra starten og opp i det nordvestre hjørnet.


Vi valgte å starte på samme sted alle 3, relativt nærme starten. Jeg fant litt fisk relativt raskt og var oppe i 15 fisk etter ganske kort tid. Men så startet jeg å bomme. Følte ikke det var nok fisk til å bli så var bare å jobbe på videre nordover. Særs lite fisk å finne. Så denne vinters dårlige fiske så ut til å fortsette. Kom opp til området der brodern, Jim og Jan Fredrik satt og dem fikk en og annen. Fikk en og annen her selv også, men endte vel på kun 35 fisker. Fredrik var vel den som hadde flest fisk av oss 3 på laget. Flink han junioren vår. Vi 3 veide da tilsammen 4252 gram. Dette ga oss en 9 plass av 41 lag. Vi har hele TO gram bak Acerina sitt 3je lag med Kent, Lennart og Eskild. Acerina sitt førstelag var best med en 6.plass og 5022. Laget besto av Christer, Bentis og FAFO.

Årets gullvinnere ble Raufjøringen 3 med brodern, Jim og Jan Fredrik, altså dem 3 jeg avsluttet dagen hos. Grattis til dem.

Fullstendige resultater her: http://www.raufjoringen.no/nyheter/?idr=1037 og her: http://oslosportsfiskere.no/onewebmedia/Isfiske/isfiskeresultater/20180303RogdenNMLag.htm

Sett i ettertid skulle jeg vel blitt å gnudd i det området jeg startet, men der og da var det en litt for defensiv holdning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment