Totalt antall sidevisninger

onsdag 21. mars 2018

2018-03-04 NM individuelt - Røgden

Hadde lite trøkk i kroppen under Lag-NM igår. Ikke noe stress å borre, men orket liksom ikke gi gass å løpe mellom hulla. Da jeg kom tilbake til stedet vi skulle bo så satset jeg på å spise meg i form. Komme i kalorioverskudd. Tror jeg spiste for 700-800 kr på restauranten der og så var det bare å ta det med ro resten av kvelden for å se om overskuddet kom sigenede utover kvelden og natta.

Våknet neste morgen men var dessverre ikke noe trøkk i kroppen dag heller. Antagelig for mye jobbing siste ukene. Så da var det bare å slå fra seg plan 1 som var å dra langt avgårde til plassene jeg var på ind NM sist der var her. Startet fisket ca 6 meter utenfor starten sammen med endel andre. Så som, Ødegård, Lingren, Bentis, Fjellis med flere.

Fikk en hektos etter ca 5 sekunder fiske, så jeg ladet vel ratt NM på dette tidspunktet. Hehe. Fikk noen få til i området, men ikke nok selvsagt. Stakk opp dit jeg startet igår, men var lite fisk der. Borret på utsiden av der det var borret opp fra igår. Vet dem traff litt lengre ut på slutten igår.

Startet å nærme meg unna som satt litt lengre fremme. Traff på ei rose med litt fisk der. Dem var trå, så måtte melke hulla med myskaen etter å ha funnet dem med tafsen. Gikk på en kladd på mysken. Kjentes ut som godt over halvkiloen. Drillet den vel i 7-8 sekunder så falt den av. Surt.

Ble gnuende i området ut tiden og så var det bare å rusle iland å konstantere at ennå en mulighet for å bli Norgesmester var oppbrukt. Veide inn 1598 gram og tok faktisk ledelsen med det. Men gikk bare 3-4 personer så tok Bringebøen over ledelsen med 1616 gram. Ikke lenge etter kom Otto og Aasmund inn og dem hadde truffet på noe større fisk. Begge hadde vel en abbor over kiloen hver. Otto ledet nå da på 2688 gram.

Kom inn 3 stk omtrent samtidig og dem hadde fisket i samme område også. Ene av dem var Jan Fredrik, og han veide inn 3354 for ledelse. Rett bak sto Odd H med en pose på 4378  og da tok han over. Bak han igjen sto Rune Marius Berg, og det var han som hadde funnet denne flekken disse 3 hadde fisket på, og da var det vel bare rettferidg at han hadde mest av disse 3 også, med sine 4878 gram. Viste seg også at det ikke kom noen andre som hadde mere en han, så da ble han Norgesmester i isfiske 2018.

I dem andre klassene så fikk Tonje med seg en bronse i DS. Lisbeth vant den klassen. I HV vant Jan Espelid med pene 3065 gram mens Jan MOrten fikk med seg en bronse i denne klassen. I junior så ble det en Norgesmester til SFK Acerina, og det var selvsagt superjunioren Fredrik. For et år den gutten har hatt. Dritkult.

Fullstendige resultater fra dagen finnes her: http://oslosportsfiskere.no/onewebmedia/Isfiske/isfiskeresultater/20180304RogdenNMIND.htm

Da er det et år til neste mulighet for å bli Norgesmester, og vi vet faktisk allerede arenaen. NM isfiske 2019 vil være på Lomnessjøen i Rendalen, og all fisk uten gjedde vil telle. Brutale mengder med mort i den sjøen. Endel sik, samt noe harr og abbor også. Det er også mulig å bumpe borti noen gedigne ørreter. Husker brodern mistet en gigafisk i påsken der for maaange år siden. Den var godt over 5 kilo. Mulig helt opp mot 7-9 kilo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment