Totalt antall sidevisninger

torsdag 19. september 2013

2013-09-10 VM treningsdag 2

I dag skulle vi sitte i boks 28. Siste boksen på D-seksjonen. Ganske nærme "bananen" og et område som ikke hadde noen særlig med skimmers ble det sagt. Jeg og Krzy måtte igjen hente agn, så oppriggingen ble ikke optimal i dag heller. Men vi var da klare til start uansett.

Rett før vi skulle fòre så kom Gutmix og ville ha med Krzy å se på noen overnattingsteder han hadde funnet for oss. Så da ble også denne treningsdagen litt ødelagt for Krzy.

Vi andre kom i gang. Var litt laue å få. Men dem sto lengre ut i dag en dem gjorde i går. Fikk særs lite på 3,5 meter. Fikk litt på 4 meter, men måtte brårigge opp 5 meteren for å nå ordentlig ut til der dem sto. Fisket også litt TAP etter laua.

Hadde også rigget en marginsplass i dag. Ble sagt at det var mulig å plukke noe 50-200 gram abbor i margins. Prøvde 4 ganger med 30 min mellomrom i dag, og fikk en abbor 3je gangen jeg prøvde etter dem.

Krzy kom tilbake med Gutmix ca kl 10.30 og fikk fòret da. Han sleit veldig lenge, men i løpet av siste 2 timene så dro han ca 40 morter. Meget sterk avslutning av han.

Jeg fikk noen mort og småskimmers selv, men hovedvekta av fangsten min besto helt klart av laue.

Fisket med 0,4 gram Sensas Auchy i dag, og spredde blyene med 5 nr.11 stotz med ca 10 cm mellomrom fra fortommen og da 50 cm oppover. Hadde blyet den duppen slik at 3-4 millimeter av antenna sto over vannet. Gikk greit nok, men så noen ganger at antenna gikk 1-2 mm ned, for så å komme opp igjen, så må nok blye ned ennå mere i morgen, evt gå ned ennå et hakk på duppstørrelse. Krzy var allerede på 0,1 grams dupper som han hadde kjøpt seg i Iberian.

Vekter 2.treningsdag:
Niklas 2660
Kirsti 960
Tommy 1640
Finn W 200
Krzy 1500

2660 gram
960 gram
1640 gram
200 gram
1500 gram
Etter økta så dro vi som vanlig bort på samlingsplassen ved starten av B-seksjonen. Måtte handle litt dims. Fikk kjøpt meg en del 0,1-0,2 og 0,3 grams Sensasdupper. Kjøpte meg også noen Sensas bloodwormkroker i størrelse 24.

Etter dette så dro vi til det nye overnattingsstedet våres. Var klubbhuset til en lokal fiskeforening. En av mange fra Warszawa-området. Denne klubben hadde 3000 medlemmer. Litt større forhold en vi er vant med fra Norge ja. Rommene var veldig fine. 2 enkeltsenger på hvert rom. Et fint lite kjøkken og ett dusj/toalett på hvert rom. Hadde også en skur utenfor som vi kunne sette fòret vårt i. Og egen kjøleskap og fryser til disposisjon i samme skuret.

Etter å ha fått tømt bilene så måtte vi ta turen opp til "Ulven" for å hente det vi hadde på rommene der. Vi hadde ikke sagt ifra til hu at vi hadde flyttet, men hu mistenkte vel hva som var pågang. Vi pakket rommene, bar alt ut i bilene, og så spurte Krzy hva hun skulle ha for disse 3 nettene vi hadde bodd der. 960 PLN. Ga hu 1000 PLN og stakk derifra. Så kan hu sitte der i mørket sitt.

Ble som vanlig litt knyting på rom før man skal sove. Knøyt opp litt 0,2 og 0,3 grams dupper og blyet dem ned så jeg kun så 1 mm antenne over vannet. Fikk også knytt opp litt 24 krok på 0,06 og 0,07mm Milo Krepton sene.

Måtte også knyte 5 fortommer til brodern, for han klarer ikke å knyte selv når det blir så smått og tynt.

Så var det i seng. Boks 16 på C-seksjonen venter oss i morgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment