Totalt antall sidevisninger

lørdag 21. september 2013

2013-09-12 VM treningsdag 4

Box 22 idag.

Hadde fått blyet duppene helt nedpå. I alle fall favorittacklet på 0,2 gram. dem på 0,1 og 0,3 gram sleit jeg med at dem enten sto litt høyt eller akkurat så dem sank. Får stikke innom butikken senere i dag å få kjøpt noe vaselin til antenna.

Krzy fisket veldig bra i dag. Plukket jevnt og trutt hele dagen. Jeg fikk ikke så mange i antall, men klarte å lure opp en bonusskimmer. Fikk også en carassio i dag. bare en liten tass, men uansett kult med arter jeg normalt ikke får hjemme.

Kirsti fikk også ei brasme i dag. moro.

Jeg og brodern testet en kortplass. Topp 7. Jeg fikk ikke noe særlig der, men brodern fikk mere på den plassen en langplassen. Problemet til brodern er bare det at han ennå ikke har klart å få en eneste fisk over 100 gram.

Har ikke fulle oversikten over vekter og catcherbilder denne dag ettersom jeg hadde glemt av min mobil på klubbhuset. Men har fått oversendt 3 bilder av brodern. Husker at Krzy slo meg med 30 gram denne dagen, 1070 mot 1040 tror jeg det var. Eller var det 2070 mot 2040... Neimen ikke sikker.







Var relativt vanskelig å se duppene når dem var blyet helt ned i vannskorpa, men man blir vel vant til det også. Ikke tvil om at man får mere fisk av å blye dem slik i alle fall. Krzy plukket jo jevnt og trutt i hele dag. Veldig teknisk fiske her nede, men veldig artig også. Jeg trenger absolutt ikke mange kilo for å ha det moro med take-a-parten.

Ny dag i morgen, og da skal vi i boks 3 nede på A-seksjonen. Dem snakker om en del mere skimmers og brasme der, så da får vi se hva vi klarer å få til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment