Totalt antall sidevisninger

mandag 7. desember 2015

2015-11-28 Kule på Garsjøen

Var is både på Totenåsen og Østre Toten, så måtte få i gang ei kule. Var ikke sikker på hvor gode isene var, så ville ikke be inn masse folk i tilfelle vi ikke fant god is. Men pratet litt med Odd H og Hellerud, og vi avtalte å møtes på Garsjøen.

Hellerud fortalte at en par av klubbkompisene hans hadde vært der tidligere den uka og det var gangbar is. Og dem hadde i tillegg fått henholdsvis 11 og 10 kilo. Det hørtes jo innbydende ut.

Vi ble 12 stk som møte. Vi la i 50 kr hver, og premierer 2 stk. 400,- og 200,-. Vi skulle fiske 4 timer. 10 til 14.

Jeg gikk å satte meg på en plass som så fin ut på kartet, samt at det var i nærheten av der det ble tatt en del på kula i fjor. Fjellis startet samme sted som meg. Hellerud og Tjernsmo gikk til samme sted, og Christer satt i nærheten av dem. Var vel antagelig samme plassen som disse klubbkompisenene av Hellerud hadde sittet noen dager i forveien.

Hønsen hadde gått andre veien. Mere til det området jeg hadde avsluttet kula forrige året. Ellers satt folk sprett utover det meste av sjøen.

Jeg ropte start, og da var vi i gang. Fikk faktisk 4 fisk i første hullet, på tafs. Men ikke noe rundt. Var litt grunt inne i den vika som så fin ut. Vannliljer. Så måtte komme meg på utsiden av vannliljebeltet. Så at Hønsen jaget første 4-5 hullene, men så roet han seg, Så også Hellerud, Tjernsmo og Christer satt relativt rolig.

Jeg fant ikke noe mere fisk i det området jeg startet, så hvilken vei skal jeg gå. Mot Hønsen eller Christer? Ettersom dem hadde fått 10-11 kilo der Christer satt, så valgte jeg å stikke dit. Gjorde en par hull på veien forbi Tonje, men fikk bare en fisk i det ene hullet der.
 

Kom til Christer, og han hadde 50 fisk allerede. Jeg hadde 5 fisker. Tjernsmo satt å plukket bra. Måtte da ha over 20 fisk i det hullet han satt før jeg fant noe merkbart med fisk. Kom meg vel opp i 50 stk, men da hadde Christer kommet seg opp i 120-130 stk, og begynte å dø ut på dette området.

Borret meg andre veien igjen. Men fant ikke noe før jeg kom til Tonje. Veldig kupert der hu satt. Kunne få et greit hull, men samme hvor jeg borret klarte jeg ikke å finne samme dypet, og da var det vanskelig å få i gang noe i området.
Jeg dro videre ned igjen til der jeg startet. Hadde funnet ut hvilket dyp dem likte seg på i dag, så da hadde jeg stor tro på å få dem på startplassen. Gikk i det første hullet mitt igjen, og der var det drag. Tok vel 20 stk der. Fant riktig dyp videre på kanten der og plukket helt greit siste tiden av konkurransen, men ville ikke bli nok da. Kom for sent i gang.

Konkurransen var over å det var bare å rusle inn igjen. Forsto kjapt at jeg hadde for lite fisk. En dårlig førstetime hadde ødelagt for mye. Hønsen hadde klart mest i dag ble det sagt. Jeg sto jo på vippen i starten. Skulle jeg gå til Christer eller Hønsen, jeg valgte Christer, mens jeg da selvsagt skulle gått til Hønsen. Anti-flyten fortsetter inn i denne sesongen også forstår jeg. Hrmfff

Hønsen vant på pene 13250 forran Christer med 9500 gram. Jeg endte nede på 7plass og nedre halvdel. Hele resultatlista ser dere nedenfor.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment