Totalt antall sidevisninger

onsdag 23. desember 2015

2015-12-20 NC nr.2 - Gjesåssjøen

Sesongens andre NC sto for tur. Gjesåssjøen. Jeg og Tonje lå over på Flisa etter gårsdagens myskastevne på Tørråssjøen. Godt med kort reisevei til stevnet.

Var da selvsagt tidlig på plass på Gjesåssjøen. Blank is. Litt snøfarge i isen, så var ikke 100% gjennomsiktig. 8-9 varmegrader og overskyet.

Gikk dit jeg normalt går på denne sjøen. Stoppet noen hundre meter tidligere en jeg gjorde sist. Startskuddet gikk, og som vanlig så startet jeg med bom, bom, bom og 13 x bom til. Ahhh... Blir så lei.

Passerte Hønsen og så at han lirket opp 5 stk 7 grammere. Det har ikke jeg planer om, så dro bare på videre. Var vel etter 600-700 meter og rundt 20-25 hull jeg fikk min første fisk. Fikk 8 microabborer der. Ikke dette jeg skal ha, så løpte bare 30 meter til og slo et nytt hull. 4-5 microabborer til. Så en 3-4 bomhull igjen.

Slang sekken på ryggen og dro 1 km avgårde til en annen plass jeg kjenner. Så at Fjellis og brodern satt 200 meter unna, og en annen kar var også 150 meter unna i en annen retning. Slapp ned og gikk på en 120 grammer med en gang jeg kom til bunn. Ahhh. Deilig. Har jeg truffet klockrent nå. Pffff... Neida, var den eneste fisken. Gjorde 4-5 hull til i nærheten men ikke et eneste lugg til.

Hørte Tommy og Fjellis pratet sammen. Hørte at Fjellis hadde 5 yngel, mens Tommy ennå ikke hadde hatt et eneste napp. Så altså ikke bare jeg som sliter altså. Vi var jo fort 1.15-1.30 ut i konkurransen allerede.

Dro videre bort til en annen kar. Han rapporterte også om dårlig fiske. Jeg fikk en 4-5 fisker ved siden av han, men ikke noe rundt. Borret meg videre og fikk 2-3 til litt lengre bort. Bare å jage på. Kan jeg få slike 50-120 grammere litt her og der så blir det jo litt vekt etterhvert.

Kom frem til en par karer til. Han ene sa han hadde færre en mine 20, men greie fisker, så han tippet på rundt 2 kilo. Var rimelig oppborret her, så jeg bare dro på videre.

Hadde gått 2 timer nå. Kom til en par folk til. Lagde 2 hull og hadde et 3je hull som ga fisk første gangen og også når jeg prøvde dem senere. Greie fisker alle sammen. Ene abboren var vel fort 4hg. Ble gående litt frem og tilbake i dette området en stund. Men ble dårligere og dårligere, og valgte å stikke herifra også. Da gjensto det 45 minutter.

Hadde en par bomhull, før jeg fikk en par greie. Så et par bomhull til før jeg fikk en 80 grammer etterfulgt av endel småtasser. Var et gammelhull ved siden av som også ga noen. mest smått

Dro videre en siste gang. Fikk småfisk der også. Men så gikk tiden ut.

Endte på 80 fisker og ca 2,5-3 kilo. Trodde det skulle være veldig dårlig idag ettersom jeg egentlig traff på mye greiere her jeg avsluttet en der jeg startet. Flyttet meg ca 3 kilometer i løpet av fisketiden.

Kom inn igjen og pratet med Dag Even. Han ledet med 6,8 kilo. Så mye slunkene poser i innveiingskøen. Christer kom bort, og han hadde også veldig dårlig. 2,3 kilo sa han.

Viste seg at mine 3006 gram holdt til en 7 plass i HS idag, og kom jo da greit videre i KO også. Godt å ikke vær dritnervøs mens man venter på resultatene før man vet om man kommer seg videre i KO-cupen eller ikke.

Dagens resultater: http://www.oslosportsfiskere.no/isfiskeresultater/NC22015.htm

Og slik gikk det i KO-cupen:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment