Totalt antall sidevisninger

torsdag 31. desember 2015

2015-12-30 Kule på Svea, Hadeland

Idag ble vi 17 deltakere. Syns det har vært bra oppmøte på kulene i jula. Artig. Og det som gjør det ekstra artig er at man kan konkurrere på sjøer man normalt ikke kan arrangere på pga begrenset parkering eller lignende. Slik som idag. Svea på Hadeland. Aldri hør om vannet engang.

Gikk utover på sjøen 9.30 og skulle som vanlig fiske 10-14.

Jeg hadde sett meg ut en plass på flyfoto dagen i forvegen og gikk da å satte meg der. Terje Tørmoen hadde tydeligvis gjort det samme, for han startet rett ved siden av meg.

Mistet en hektosfisk med en gang. Kjipt. Ned igjen, så fikk jeg en på hektoen. Men ikke flere i det hullet. Hull nr.2 fikk jeg en hektos til, men kun den ene. Så var det 8-10 bomhull. Prøvde å følge med på dem jeg så. Om dem var stasjonære eller borret mye. Følte at mange borret foreløpig, så jeg fortsatte å lete fisk selv.

Fikk en til 30 meter nord for der jeg startet. Kun 1 der og. Så at Audun hadde et hull han hadde sittet lenge. Så også at han hadde fått 3-4 fisker der. Så skal vel gå an for meg å få mere en 1 i hullet snart også.

Hullet ved siden av fikk jeg ennå en. Men igjen stoppet det på den ene. Men i neste hull løsnet det. Der fikk jeg 5 eller 6 fisker. Så ble det endel bomhull igjen.

Syns Odd Henning og Hellerud ikke hadde flyttet seg veldig langt vekk fra der dem startet, så tenkte å borre meg kjapt i retning dem for å se hvordan det gikk. Stakk 50 meter i retning dem, og traff rett i fisk. Da fant jeg ut at det var fisk under hektoen i denne sjøen og. Fikk et par 20 grammere, så kom det en hektos, så en 20 grammer igjen. Så kom det en kladd på rundt 350 gram, etterfulgt av en par små igjen.

Borret 15 meter lengre vekk igjen og fikk 7-8 der og, men der var flesteparten små. var vel bare en av dem over hektoen. Ble jo da rotende rundt i det området ettersom jeg fikk såpass bra. Men viste seg at dem 2 hullene var jo dem 2 beste på denne rosa. Typisk.

Odd H hadde vært på tur nå. Kom etterhvert innom meg, og sa han hadde fått 60-70 fisk første timen, og stort sett bare pen fisk. 7 kilo tippet han. Spurte hva han gjorde nede her hos meg da? Hehe. Jo, det hadde dødd helt ut når det kom mere og mere folk dit.

Jeg dro alikevel oppover dit, for satt jo mange folk der fortsatt. Fikk kun 1 stk 20 grammer på den turen. Var igjen 15 minutter så løpte jeg tilbake til den rosa jeg drev på før jeg stakk oppover. Klarte 4 hektoser og en liten etter jeg stakk tilbake før det var slutt. Endte på 35 fisker. Ut fra dunken å dømme var det mellom 3 og 3,5 kilo. Viste jeg ikke hadde sjans på Odd H, og han hadde fortalt at Hellerud antagelig hadde ennå mere. Han hadde fått flere på over halvkiloen visstnok.

Viste seg at Per Erik vant, på pene 10.260. Odd Henning ble nr.2 med 8070 og Tommy Iversen ble nr.3 med 6530. Jeg ble nr.6 med 3740 gram. Dem fleste som var med idag hadde snitt på over 100 gram. Var vel bare Blisten som skilte seg ut. Hadde klart flest fisk med sine 117 fisker, men ei vekt på 2120 kom man ikke langt med idag. Hehe


Takk for idag folkens. Håper vi sees på Kolbrek i morgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment