Totalt antall sidevisninger

søndag 23. september 2012

2012-09-23 Oppsummering fra VM - del 3


-Tirsdag

Da satt vi i box 33 på E-seksjonen, og hadde Bosnia i box 32, og Sverige satt i box 34.

Peg 1 Dag E skulle fiske laue på Nordisk vis. Peg 2 Rolf Magnus skulle fiske lang og kort TAP etter større fisk. Peg 3 satt Rune, og han skulle fiske laue på kort TAP. Peg 4 Thomas skulle fiske storfisk på lang og halvlang TAP. Peg 5 Finn E skulle fiske laue på kort TAP. Peg 6 Håvard skulle fiske lang TAP etter storfisk, og han skulle ikke ha i grunnfòr, kun dobbeltleem.

Fra fiskingen norterte jeg meg:

-Finn fisket laue raskere på TAP en Dag E gjorde på toppknytt. Det overrasket meg. Da Dag E gikk tom for lauefòr så hadde han 199 lauer, mot Finn sine 214.

-Ennå en «overraskelse» var at Finn hadde faktisk dårlige snitt en Dag E. 18,49 vs 15,79 i snitt.

-Beste timen lå Finn på 79 lauer på TAP.

-Håvard «unngikk» laue på brasmeplassen ved å ikke bruke grunnfòr, men kun dobbeltleem. Men i stedet fikk han da 24 sandkrypere. Dem veier jo ennå mindre en laua, så dette var jo ikke optimalt. Så vi konkluderte med at det ikke er noe problem med laue på brasmeswimmen pga fòr, for større fisk ville uansett dytte vekk laua om dem dukket opp.

-Thomas fikk ei brasme på 1950 gram 40 min før slutt.

-Håvard koppet i dobbeltleem med mye fjærmygg etter 40 min for og fòre i hjel sandkryperene. Gikk bare 15 min, så fikk han en liten skimmer, og rett etter det igjen mistet han ei brun brasme.

Rune likte ikke oppsettet på lauetoppene sine, så han ble fiskende etter større fisk denne dagen også. Han bumpet ei brasme på slutten. Satte han da på å fiske laue på TAP igjen dagen etter, for jeg mente det var helt avgjørende å få fisket seg inn på laue på TAP. Få feelingen, og å finne den perfekte strikken til dette.

-Var borti flere brasmer i dag, men fortsatt for få av dem til å konkludere med om vi hadde knekt noen koder.

Beste hos Sverige i dag var Enström med 4,7 kg, og Östlund med 3,6 kg. Tom var den som satt nærmest oss, og jeg syns han fisket bra etter skimmersen.

Ellers så/hørte vi at 3 stk Kroater hadde ¾ fulle 17 liters bøtter med laue i box 24. Italia i box 28 hadde ganske mye brasme både på TAP og på bolo/slider. Og Russerene hadde mye brasme i box 25 på snellefiske.
Dag Even med 3680 gram.
Rolf Magnus med 360 gram
Rune med 1560 gram

Thomas med 2080 gram. Brasma veide 1950 gram.


Finn Erik med 3790 gram


Håvard med 350 gram

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment