mandag 24. september 2012

2012-09-24 Oppsummering fra VM - del 4


-Onsdag

I dag satt vi i box 9 nede på B seksjonen. Vi hadde Wales på vår venstre side og Irland på vår høyre side. Vi hadde Rolf Magnus på peg 1 ned mot Waliserene. Han skulle fiske TAP og toppknytt etter laue. Rune på peg 2 skulle fiske 13 TAP og TAP etter laue. Thomas på peg 3 rigget 13 TAP, Bolo, TAP etter laue og toppknytt etter laue. Peg 4 Dag Even 13 TAP, TAP etter laue og slider. Håvard på peg 5 rigget 13 TAP og TAP etter laue. Finn på peg 6, oppstrøms mot Waliserene rigget 13 TAP, slider og TAP etter laue.

Kort fortalt: Var ikke noe laue å snakke om i overfalten, så det ble 13 TAP og/eller bolo/slider på alle.

Finn, Dag E og Rolf Magnus fikk lite storfisk ute. Rolf Magnus fikk en liten barbe der ute. Det var det eneste av spennende der. Ingen andre nasjoner som fikk noe ute på snellefiske heller.

Thomas fikk en 3 hg skimmer etter 40 minutter på TAP, og plukket jevnt og trutt småskimmers utover økta. Bra fisket!

Håvard fikk også sin livs første barbe denne dagen. Men også den var av meget bregrenset størrelse.

Finn gikk etterhver lei av å få laue på bunn på 13 meter TAP. Da la han i masse mat (mark og caster tror jeg) for å fòre ihjel laua. Under 30 min senere så fikk han en liten catfish på plassen.

-Jeg så at Magikeren fra Wales dro raskere laue på 13 TAP en noen av mine lauefiskere gjorde på kort TAP-fiske etter laue. Ikke noe tvil om at laua ville stå dypt her.

Ene Irlenderen dro ei karpe på 7 meter TAP etter kun 8 min fiske. Bonus og relativt tilfeldig vil jeg påstå.

Men jeg var ikke lengre i tvil om at laue på bunn ville få en betydning i helga, i alle fall på noen av seksjonene. Får man ikke skimmer, og det ikke er noe laue i overflata, så må man fiske laua på bunnen. Men da gjerne kortere en 13 m. For det står godt med laue også på 7-8 meter, og det går jo betraktelig fortere en 13.
Rolf Magnus på peg 1 fikk 310 gram

Rune på peg 2 fikk 1160 gram

Thomas på peg 3 fikk 1810 gram

Dag Even på peg 4 fikk 650 gram
Håvard på peg 5 fikk 800 gram
Finn Erik på peg 6 fikk 620 gram
Denne dagen startet vi også med at hver bankrunner skulle ha sin bestemte seksjon resten av VM. Dette for å kunne se om det var noen trender på seksjonen. Slik som om det ble tatt stor fisk på høye nr på en seksjon, men ikke på lave. Om det var enkelte seksjoner som det var lite storfisk generelt. Om noen seksjoner så fikk man storfisk på snelle, men ikke på TAP, etc etc.

Tom Rune fikk ansvar for å følge med på A og B seksjonen. Tonje fikk ansvar for C-seksjonen. Tommy hadde ansvar for D og E seksjonen ut treningsdagene, men for helga skulle han følge E seksjonen. Jeg skulle ha ansvar for D-seksjonen på fredag og gjennom helga.

Litauen satt på C-seksjonen som Tonje hadde ansvar for. Noen på det Litauiske laget hadde sett at det sto Norway på ryggen hennes og løpte opp til henne. Han hadde sagt på engelsk at denne pakka her (avbildet nedenfor) må hu overlevere til den Norske kapteinen. :)Dette var da altså en gave fra min gode venn Olegas Sibeko. Tusen takk Olegas!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment