mandag 18. mars 2013

2013-03-18 Utfordring med Mora Nova... igjen

Rett før utgang på Skjeklesjøen igår sto vi en liten gjeng å diskuterte diverse utfordringer vi har hatt med Mora Nova. Så utbryter Christer: "Niklas, du har jo en sprekk i kompositten i krona di!!!"

Titter nærmere, og sannelig har han ikke rett.Er jo litt glad i Mora Nova'en min, men desverre har den en tendens til å svikte meg gang på gang. :(

Ser ut som det er en liten ujevnhet på på siden av skjærbladet, akkurat der kompositten har sprukket, så mulig den har fått seg et slag. Uten at jeg kan huske når og hvor det kan ha skjedd.

Antar at sprekken i kompositten vil gjøre at skruen ved sprekken lettere vil løse, men merket ikke noe til det i løpet av konkurransen på Skjekle.

Skal jeg bare la det gå tro? Men jeg kommer jo til å bli lynende forbannet om skruen faller ut og jeg får tekniske problemer på f.eks landslagsuttaket på Gorningen senere i år.

Etter et par innspill fra min gode venn Jörgen Storm, så legger jeg inn en par bilder til:


 
Har tatt av kniven her, og da ser man tydelig at sprekken går helt inn til skruen, så da blir det bytte av komposittkrone så snart jeg får tak i en.

3 kommentarer:

 1. Gjør noe med det med en gang Niklas.Dette blir ikke bedre vet du....og uhellet skjer jo der det minst skulle skje.Kompisen min sin krone small etter 4 hull og vi kunne ikke se noen sprekk på forhånd.Denne var helt ny.

  SvarSlett
 2. Nicklas !

  Om sprickan går ända in till hålet så byt direkt. Jättebra att du tar kort på problemen, detta är framfört till konstruktören.

  Det är alltid två år garanti på borren MEN dessa problem får inte ske. Börjar undra om tillverkaren har skickat alla "måndagsexemplar" till Norge för vad jag vet så har bara en krona gått sönder av de tiotusentals Novor som finns i Sverige.

  Hoppas att det löser sig annars får du ringa mig.

  Hae't Gött !

  SvarSlett
 3. Hei Jörgen,
  Tok av kniven for å få titte litt nærmere på sprekken (nye bilder er lagt inn i blogginnlegget). Er ikke noen tvil om at sprekken går helt inn til hullet for skruen, så her må jeg bytte komposittkrona.

  Thomas hadde visst fått tak i komposittkrone, så da kjøper jeg av han til helga. :)

  Takker for tilbakemelding.

  SvarSlett

Post Comment