Totalt antall sidevisninger

torsdag 1. oktober 2015

2015-09-09 Tredje treningsdag

Idag skulle vi nedi igjen på den nye strekka. A-seksjonen denne gangen. Box 5.

Finn Erik skulle teste slider, Krzy og Tommy brasmefòr med klipt mark, jeg og Odd H stickymag etter karpe/barbe samt fiske laue.

Fra nedstrøms:
Niklas 2440
Krzy 4260
Finn 780
Tommy 2240
Odd H 2220

Fikk ingenting på 13 TAP. Var "bra" lauefiske første 20 minuttene. Hadde vel 100 fisker da, men så ble det bråstopp. Måtte da veksle mellom TAP og toppknytt, og fiske dypere i vannet. Endte på 230 lauer iblandet noen microvimba og micromort. Odd H tok innpå meg fra 2 timer og ut. Han fisket toppknytt hele tiden etter laua. Så jeg gjorde nok feil ved å prøve å fiske dem med TAP- Selv om jeg satt roller høyt så jeg slapp å dele stanga når jeg fikk fisk. Keep it simpel altså.

Krzy klarte å lure 2 stk brasmer. Bra. Fisken han holder i hånda er en microskopisk carassio. Hehe. Brodern fikk også ei bramse. Så dem 2 som fòret etter brasma og brukte oppklipt mark i fòret fikk brasme. Viktig.

Finn fikk ikke til slider noe særlig. Var stort sett bare laue som var plagsomme der. Noen pratet på at man MÅ klare å fòre alle fòrballer på max 1x1 meters område for å få stor fisk her. Og da kan vel alle fra Norge bare glemme å få noe, for så gode er vi desverre ikke med spretterten.

Gunther Horler 2 pegger til venstre for meg fikk 2 brasmer og 2 carassio på slider. Og du dæven hvor god han var med sprettert. Han fiska vel på 40-45 meter avstand og fòret både med fòr/leem og små stickymagballer med grus. Den absolutt dårligste ballen hans landet maks 1,5 meter fra duppen. Dem fleste ballene landet max 50 cm fra duppen.

Både A og B ser helt klart ut til å være en plass der man fòrer tradisjonelt etter brasma på 13 meter TAP, og ellers fisker laue på 2-5 meter toppknytt og går dypere ettervert som det blir tråere. Slider må jo prøves, men virker veldig vanskelig.

Slavomir hadde fulgt med på hva nasjonene fra box 15 og oppover fikk idag. Spennende å se at Polen hadde 12-13-15-17-17 og 21 i boksen vi satt igår. Hvorfor varierer det med 9 kilo tro? Kan jo være noe testing...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment