Totalt antall sidevisninger

mandag 5. desember 2016

2016-11-27 Kule på Grøtlitjernet

Odd Henning hadde funnet frem til et interessant kulevann i løpet av uka. Frode Nerberg hadde fått vært innom å sjekket isen på onsdagen, og den var 12 til 15 på dem testhulla som ble laget.


Jeg, Tonje og Christer dro oppover på lørdag morgen. Svingte innom Oslo og plukket opp Steinar Schjager. Var allerede mange på plass når vi kom dit. Viste seg at vi ble 19 herrer, 2 damer og ei juniorjente. Bra oppmøte til å være i november syns jeg.

Vi ble enige om 15 min utgangstid, og fiske i 3,5 timer. Altså fra kl 10.45 til 14.15.

Bilde fra før start. (Foto: Odd Henning Hansen)

Jeg og Jens Kåre sto igjen på starten å vurderte hvor vi skulle gå. Så at Reidar ikke sto altfor langt borte og hadde bestemt seg for en startplass. Vi som kjenner han vet jo at han liker å fiske og lete etter fisk alene, så vi får vel erte han litt vel.

Stakk bort til han og latet som vi skulle sette oss til på 5 meter til han begge 2. Artig å se ansiktsuttrykket hans. Haha. Jeg sa han så så bestemt ut der han hadde satt seg, så dette måtte jo være sjøens beste plass.

Jeg reiste meg igjen, ønsket han skit fiske og dro litt lengre opp i sjøen. God stemning på disse kulene.

Satte meg til litt over halvveis. Starten gikk, og ingen fisk. Bom, bom, bom og mere bom. Hull nr.15 eller noe fikk jeg 2 fisker, men ikke noe rundt. Hadde startet å samle seg litt i andre enden, så slo 3-4 hull langs midten på vei mot ansamlingen.

Så 2 stykk satt å fikk litt, så tok en hull 15 meter på utsiden av dem. prøvde med myskaen, og der var det fisk. Ikke øs, men jevnt og trutt. Fikk vel opp 20 stk der etterhvert, men satt nok 20-30 min i det hullet også da.

Ble rotende rundt i det området resten av dagen, og fikk en her og der. Siste timen så startet jeg å få noen på tafs også, og ikke bare myska.

Endte på 37 abborer. Var relativt fine abborer også, så var nok over 4 kilo i vekt. Ut fra praten ute på isen så lå jeg nok greit an med dette. Visste at Christer hadde mere en meg da, for han hadde vært innom meg 1 time før slutt, og han hadde allerede da mere en jeg hadde nå når det var slutt.

Odd Henning hadde funnet på at vi kunne kjøre live på facebook under innveiingen, og det var et artig påfunn syns jeg. tommel opp til det. Filmen kan sees på gruppa som heter isfiske orakelet på facebook.


Viste seg at det var kun Christer som slo meg. Han hadde 6570 gram, mens mine fisker veide 4710 gram. Det gir meg et snitt på 127,29 gram). Nr. 3 ble Thomas Ødegård med 4290 gram.

Dagens resultater:

Han lokale som var med sa det var dårlig bett idag, så denne sjøen er nok egentlig nesten like bra som Stavsjø. Men han fortalte også at en kompis var på Stavsjø idag, og der var det øs pøs. Så tydelig at dem ikke nødvendigvis har bett på dem samme dagene da.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment