Totalt antall sidevisninger

søndag 25. desember 2016

2016-12-23 Juniortur i Østfold

Var en par juniorer fra Mysen som gjerne ville ha litt opplæring i pilking, så jeg og Christer satte av dagen til å lære dem litt.

Ikke noe særlig med is i Østfold, så var begrenset hvilke vann vi hadde til rådighet. Vi satset på å prøve et lite tjern i Töcksfors. Normalt en litt trå sjø der man må sitte lenge i hullene for å få fisk, men er da verdt et forsøk.

Vi viste dem litt stikker, følere etc før vi gikk ut på isen. Christer fikk en fisk med en gang. Ene junioren, Mats, fikk en litt etterpå. Noen hull senere så først mistet jeg en abbor oppunder iskanten, men fikk 2 til i samme hullet etter den. Christer fikk en til litt senere. Var mye tråere en vanlig her, mulig pga at det ikke var snø på isen, så etter 1 time valgte vi å dra derifra å heller prøve en annen sjø.

Dro til Lundeby, selv om heller ikke den er spesielt juniorvennlig. Vi delte opp i 2-mannslag. Jeg og Mats fisket sammen, og Christer fisket da med Fredrik.

Jeg fant kjapt fisk der vi startet. Var absolutt ikke bra, men plukket da en her og der. Og var klart bedre en da jeg var her for ei uke siden. Jeg mistet en 500 grammer oppe under iskanten. Ikke bra.

Jeg endte på 37 fisker på ca 2 timer fiske. Mats fikk 4 stk, på stikka mi, og dessverre ikke noe på sin egen.

Christer fikk 27 fisker og Fredrik hadde 11-12 stk, på sin egen stikke.

Vi veide inn samlet som 2-mannslag. Jeg og Mats hadde 1340 gram, og Christer/Fredrik hadde 960 gram.

Håper gutta lærte litt av dagen iallefall. Morro at det er noen juniorer på gang her nede i  Østfold.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment