Totalt antall sidevisninger

mandag 19. desember 2016

2016-12-11 Kule på Langard

Relativt sent på lørdag kveld bestemte Christer seg for at vi måtte få til ei kule i morgen. Jeg hadde vurderte å ta meg ei myskeøkt med fòring på Lundeby, men slo jo det fra meg når jeg kunne fiske kule sammen med andre istedet.

Vi ble 9 stk idag. Møttes på parkeringen nede ved Igletjern og ruslet sammen opp til vannet. Der bestemte vi oss for å fiske 3,5 timer.

Var flere som sto igjen i starten, så da gikk jeg litt videre utover i sjøen. Fant meg en plass der ingen andre startet. Kun 9 mann på sjøen så gidder ikke jeg å starte i en klynge iallefall.

Første hullet fikk jeg 4 fisker, men ikke noe rundt. 10 bomhull fulgte før jeg fikk 7 til på tilsammen 4-5 hull. Dro videre ut i en større del av sjøen. Så Christer satt der, men var aldri nærme nok til å få spurt hvor mange han hadde.

Dro mot starten igjen, og passerte Jan Morten. Jeg hadde 11 stk da, og han hadde 19 fisker. Stoppet på en plass et par hundre meter fra der Jan Morten satt. Fikk en i ene hullet der. Borret 5 meter fra, og fikk 5 til der. Ikke noe på bortsiden. Prøvde det hullet jeg fikk 1 i igjen, og da fikk jeg vel 7-8 til der. Så prøvde jeg det jeg hadde fått 5 i, og der fikk jeg vel opp mot 10 til.

Veldig liten plass dette, så kunne jo ikke bli her å gnu idag. Men med den kunnskapen jeg hadde tilegnet meg med litt borrsky og gammelhullsfiske så fikk jeg lyst til å stikke dit jeg startet igjen. Kan jo være mye fisk der nå.

Stakk dit, men dessverre kjente jeg ikke noe i dem 4 første gammelhullene der inne. Men i det 5te hullet fikk jeg 4 stk. Borret da 3 hull til rundt dette hullet igjen, og tok det jeg borret først av disse 3. Og der var det fisk ja. Dem startet å møte myskaen opp i vannet. Så veivet da opp å fisket dem en god halvmeter over bunnen.Usikker på hvor lenge jeg satt i det hullet, men ble nok fort en times tid, for dro rundt 120 fisker i det hullet.

Hadde virket som en veldig trå dag så langt, men etter dette hullet så forsto jeg jo at man virkelig kunne treffe idag også.

Døggern kom fiskende mot meg. Jeg fortalte om monsterhullet som nå var ferdigfisket, og jeg fikk ikke noe i dem 2 andre hullene. Så Døgg prøvde da noen av dem andre hulla der, mens jeg bråstakk opp til det mitt første hull for dagen. Der jeg hadde fått 4 fisker. Men var ikke noe der. Så da var jeg brått tilbake til der Døggern hadde satt seg.

Han hadde startet å plukke litt på tafsen. Abboren ville sikkert hisses opp litt igjen etter at jeg bare hadde gnudd dem opp med myskaen. Jeg prøvde flere hull rundt der, men fikk ikke noe. Lagde meg et hull til på utsiden av rosa, og da fant jeg dem igjen. Rakk vel 8-10 fisker der før tiden var over.

Jeg og Døgg kom oss til hytta, men der var det jo ingen, så da var det bare rusle videre ned til bilene ved Igletjern. Tok en kjapp innveiing der, og Kjersti ledet med 3060 gram til jeg veide inn som sistemann. Mine 170 fisker veide 5330 gram, så da ble det en kuleseier på meg 👍

Dagens resultater:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment