Totalt antall sidevisninger

onsdag 21. desember 2016

2016-12-18 NC nr.1 - Skumsjøen

Nå kommer det viktige stevner på løpende bånd her, så viktig å være skjerpet til enhver tid. Det gikk jo bra med en 2.plass på VM-uttak i myska igår, og håper å ta med meg formen og den nybygde selvtilliten inn i dagens NC-stevne på Skumsjøen.

Har en plass jeg har gått til siste 3 årene på denne sjøen, så selv om det ikke har gått al verdens dem siste gangene, så har jeg troa på denne plassen. Iallefall om jeg får sittet alene. Er flere potensielle plasser i relativ nærhet også, så stevnet er ikke blåst om hovedplassen min svikter.

Møtte 130 stk til dagens NC. Veldig hyggelige tall. 4 timer fiske, fra 10 til 14.

Jeg gikk dit jeg planla, og ble alene der. Hadde et par stykk 150 meter sør for meg, og en annen 100 meter nord for meg. Fisket startet og jeg fikk en i første hullet, men først etter å ha sitte en stund i hullet. Fikk den på tafs. Testet myska i det hullet også, men kjente ikke noe på den.

Nytt hull 5 meter lengre inn, men ikke noe. Ennå 5 meter lengre inn, og der fikk jeg 2-3 stk. Ennå 5 m lengre inn og 2-3 fisker til, samt en på myskaen. Men så langt virker det som tafsen er bedre en myskaen, så kommer til å vente med å teste myska igjen til senere i konkurransen.

Etter ca 1 time fiske var jeg på ca 50 fisker. Det er jo igrunn ganske bra. Ligger jo da an til 200 på 4 timer. Men regnet med at jeg ikke klarte å holde dette tempoet ut dagen. Har jo på en måte neste brukt opp hovedplassen min nå etter første timen. Time 2 klarte jeg vel ca 40 fisker. Pratet med Fjellis etter ca 2 timer. Han hadde fått ca 2 kilo så langt sa han. Prøvde ca 10 av mine gamle hull, men dem ga han kun 1 fisk, så han dro sørover igjen.

Time 3 klarte jeg vel ca 30 fisker. Fikk ikke noe særlig med fisk i mine egne gamle hull, men fikk litt i noen andre gamles hull litt lengre nord. Siste timen klarte jeg ca 30 til, så endte på 146 fisk.

På veien inn traff jeg på Christer. Han hadde 152 fisker sa han. Men han syntes at han hadde dårlig snitt. Jeg og hadde fått noen slike små 20 grammere jeg også, men alt i alt så følte jeg at snittet ville havne i overkant av 30 gram iallefall. Normalt er vel et sted mellom 30 og 38 gram.

Pratet med flere og flere på veien inn, og så ut til at det kanskje kunne gå ganske bra for meg idag. Fjellis hadde mindre en meg. Kjersti som bruker å få bra på denne sjøen hadde også mindre en meg. Tom Erling hadde også slitt og hadde mindre en meg.

Kom iland og hørte raskt at Thomas ledet på 5,4 kilo. Så mye har jeg ikke. Jeg har vel et sted rundt 4,3-4,4 kilo tippet jeg. Hørte også at Hønsen hadde 4,9. Dag E veide inn 4,8. Da blir jeg ikke topp 3 iallefall.

Mine fisker viste seg å veie 4605 = snitt på 31,68.

Christer veide inn rett bak meg, og hans fisker veide 4355. Så da hadde han rett i at han hadde dårlig snitt. Hans snitt var da på 28,65 gram.

Viste seg at jeg ble nr.4 i HS, og det er jo en bra plassering som jeg kan ha tellende i nordiskuttaket. Bent og Lindgren i HV slo meg, så jeg ble nr.6 totalt av 130 stk idag, så det gir også gode poeng i Norgescupen.

Dagens resultater: http://www.oslosportsfiskere.no/isfiskeresultater/Skumsjoen181216.htm

På denne siden finner man stillingen i NC-serien/Nordisk uttak: http://oslosportsfiskere.no/index.php?obj=isfiske&act=resultater&men=10&sub=

I knockout-cupen gikk følgende 32 videre til runde 2:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment