Totalt antall sidevisninger

tirsdag 10. oktober 2017

2017-10-07 GP nr.8 - Rakkestadelva. REMA-strekka

Etter påtrykk om å endre dem 2 siste stevnene med  en ukes mellomrom til å lage en dobbelthelg, og stort flertall for nettopp dette når vi lagde en spørreundersøkelse om dette på facebook så ble det slik. Folket som var med på GP'n på REMA forrige helg ønsket også å gjøre om fra NORTRAPP til å bruke REMA igjen. REMA var ikke forrige helg et sted som kanter virket mye bedre en resten av peggene, så på en måte en jevnere strekke. Så da blir der REMA-strekka idag og Aremarksjøen i morgen.

Selv om kanter ikke virket suveren forrige helg så ville jeg gjerne ønsket å trekke nedstrømskanten idag. Vi ble 7 stk idag. 6 av dem vanlige, samt så fikk vi besøk av junioren Fredrik Härnes fra Årjäng. Artig. Jeg havnet på peg 5, så langt fra noen kant. Dette var peggen Fjellis hadde forrige helg, og tror han kunne ha vunnet om han hadde fisket mere etter morten forrige gang, så blir spennende å se om jeg kan få til samme mortfiske som han kunne ha hatt sist.

Rigget 2 lauestenger, en topp 4 til mort og en flatdupp samt en runddupp til 11 meter TAP. Startet å fiske etter mort, og var greit med mort der. Små morter da men. 15-30 gram med en og annen over 50 gram. Men så rundt meg og ingen andre som fikk noe særlig større mort heller.

Brodern gikk over på laua, og da gjorde jeg det samme. Syns laua virket litt halvtrege idag. 75 fisk etter 13 minutter og ettersom Fjellis fikk 2 brasmer på denne tiden, og Finn E ei brasme så gadd jeg ikke laue lenger. 75 på 13 vil jo gi over 100 pr 20 min, og da 300 i timen og 1200 på 4 timer. men 1200 lauer er ikke mere en rundt 9 kilo. Og ettersom Fjellis hadde 2 brasmer på 13 minutter så ligger han an til å få mere en 9 kilo.

Gikk ut på 11 meter selv, men fikk bare flirer. Noen av dem over 100 gram, så var greie fisker, men Fjellis fortsatte å dra brasmer, så da blir jeg akterutseilt. Testet mortplassen igjen, men fortsatt bare småmort, så syns flirefisket ga mere vekt så gikk ut igjen der.

Brodern fortsatte å fiske laue ei stund til, så var jo en viss fare for at han tar meg, i tillegg til Fjellis og Finn som fikk brasmer. Fjellis på nest nedstrøms kant og Finn E på oppstrøms kant, men jeg har jo en 2'er å stryke i GP-serien, så var igrunn kun seier som var aktuelt.

Prøvde forskjellige ting i fòret for å kanskje kunne dra stimen til Fjellis oppover, men virket vanskelig. Odd H fikk etterhvert ei brasme også. Og når brodern gikk ut fikk også han brasme. Fredrik som satt mellom meg og Fjellis fikk også ei brasme etterhvert, så nå var det kun jeg og Tonje som ikke hadde fått brasme. Både jeg og hu fikk bra med flirer, men altså ikke noe brasme. Brukte noe italiensk mørkt brasmefòr jeg kjøpte av Spersen for noen uker siden. Mulig ikke det beste brasmefòret, men man må jo teste litt for å finne ut av slike ting.

Jeg fortsatte å dra flire tiden ut. Fikk aldri noe brasme. Endte på dem 75 lauene pluss 54 morter og flirer. Tror jeg skulle være forran Tonje, Fredrik og Odd H. Mulig jeg tar brodern også, for syns ikke han fikk veldig med laue og hadde ikke så mye utenom, men han hadde jo ei brasme da. Fjellis ville helt sikkert vinne med ca 15 brasmer. Finn ville bli nr.2 med 7-8 brasmer.


Startet å veie hos Finn, for han skulle hjem til Vinger etter konken. Han hadde omtrent som jeg forventet, 7,6 kilo. Odd H hadde ei brasme og mistet ei til, og veide inn 3970 gram. Brodern hadde litt over 400 lauer, ei brasme og litt annet smått for en vekt av 4460 gram. Min tur og tippet på mellom 4 og 5 kilo, så kunne bli jevnt med brodern. Jeg veide inn 5070 gram.


Fredrik veide inn 1610 gram. Fjellis vant lett med sine 15.790 gram. Han tippet selv på ca 10 kg, så hadde en sikkerhetsmargin på seg selv på over 5 kilo. Hehe. Tonje på nedstrømskanten hadde 3560 gram.

Så da ble det en 3er på meg, og det er faktisk det dårligste resultatet mitt i GP-serien i år. Og da skal man sikkert ikke klage. Men vil veldig gjerne klare 6 stk 1ere i årets GP-serien og brant den ene av dem 2 sjansene jeg har til det idag. Siste mulighet i Aremark i morgen.

Fullstendige resultater fra dagen: http://gabloggen.blogspot.no/2017/10/2017-10-07-resultater-gp-nr8.html

Stillingen i GP-serien etter 8 av 9 stevner: http://gabloggen.blogspot.no/2017/10/2017-10-07-stillingen-i-gp-serien-etter.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment