Totalt antall sidevisninger

tirsdag 27. desember 2011

2011-12-27 Julecup nr.4 Langevannet

Jeg og Christer tok turen til Vestfold for å være med på Hesmyr sin julecup, stevne nr.4.
Vi var nede på isen kl 10.05, og bestemte oss for å fiske frem til kl 14.00.
Alle 5 gjorde seg et hull nede i den enden vi gikk ut. Jeg stakk over på andre siden, så jeg kunne få borret alene oppover der. Når jeg hadde borret 5 hull, så hadde allerede de 3 lokalkjente fartet opp til midt på sjøen. Når jeg hadde lagd ca 10 hull, og da kanskje fisket i 20 minutter, så var Luci og Thomas oppe i enden, og Remi var på vei dit. Jeg satt på ene siden av sjøen og Christer på den andre. Jeg traff på litt inni en liten vik der det kom ut en bekk. hadde 2 hull der med ca 30 fisk i hver. Jeg prøvde tafsen og myskaen etter i dem hullene jeg fikk abbor på pimpel. Men et hull der jeg hadde, la meg si 6 fisk, så fikk jeg kanskje 1 eller 2 til på enten tafs eller myska. Det syns ikke jeg er nok, så valgte heller bare å jage på med pimpelen.
Rett etter jeg hadde fisket ferdig de 2 gode hullene kom Riksfjorden. Vi hadde vel kanskje fisket 1 time da. Han dura også rett opp i enden.
Jeg fikk mange bomhull på rad en stund, og kom til et område der fjellet stupte rett ned i vannet. Løpte rett forbi dette området, og da jeg kom rundt fjellveggen, så så jeg at Christer hadde byttet side og fisket opp langs sivgarden som fulgte etter fjellveggen.
Gikk bort til han for å høre hvor mye han hadde fått. Han tippet på 5,5- 6,0 kg. På det tidspunktet tippet jeg at jeg hadde ca 4,5 kg. Han hadde fått mesteparten av fiskene sine på det strekket der jeg gikk bort til han.
Jeg byttet da om til den andre siden på sjøen igjen. For der var det uborret. Gikk sånn annenhver gang med fjellvegg 30 meter, sivgard 30 meter. Noen ganger fikk jeg fikk utenfor fjellveggen, og ikke noe i det påfølgende sivet, så kunne det vare at jeg fikk fisk utenfor sivet, men ikke den påfølgende veggen.
Var 200 meter siv den siste stubben opp dit Thomas, Luci, Remi og nå også Riksfjorden satt. Hadde troa på det strekket, men desverre. Bare noen få fisker på det strekket.
Kom til ei brygge, og der satt Thomas. Han kunne fortelle om at han hadde ca 15 kg. Hvorav 10 kg i det første hullet han borret oppe i enden der. På det tidspunktet hadde vel jeg ca 6 kg. Langt bak altså. Jeg prøvde myska i det hullet jeg satt ved siden av Thomas. Tipper jeg fikk en 12-15 fisker der. Og tror Thomas fikk ca det samme i sitt hull. Jeg fikk desverre ikke noe særlig mere rundt.
De lokale gutta dreiv å fløy rundt i gamle hull. Det er ikke et fiske jeg liker, så valgte å snu med en gang og dra nedover mot der vi gikk ut på morgenen. Lagde meg noen hull på vei ned der det ikke var borret fra før. Fikk litt fisk her og der. Tenkte å stikke innom der jeg fikk de 2 hullene med 30 i hver. Fikk kanskje 20 abborer til her. På pimpel. Fikk bare, som vanlig, 2-3 på myskaen etter pimpelen.
Tiden rant ut mens jeg satt der.

Alt i alt en flott dag på isen selv om jeg fikk deng av resten av gutta. Og stordeng av Hesmyr.

Jeg endte opp med 167 fisk og 8750 gram. Snitt på 52,39 pr fisk.

Fullstendige resultater kan dere lese her:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment