Totalt antall sidevisninger

mandag 25. desember 2017

2017-12-25 Julekule på Garsjø i Hurdal

Vi ble 20 stk i dag. Jeg startet å fiske på en av dem 2 plassene det har blitt vunnet på tidligere. Vi var 4 stk i det området. Jeg startet litt for langt sør på plassen og rotet fort bort over 45 minutter. Kom opp til Blisten som satt i samme området, da hadde jeg 6 fisk og tror Rune hadde ca 70.

Fikk ei rekke med hull på utsiden av Rune som ga en 8-10 fisk i dem fleste hulla, så etter et par timer var jeg oppe i 70-80 fisk. Ble rotende for lenge i området rundt den rosa som ga fisk første par timene. Kun ca 20-30 fisk i time 3. På tide med et flytt.

Stakk over på andre siden, og satte meg i noe fisk med en gang jeg fant rett dyp. Rune tok samme valg som meg 5 minutter senere og han satte seg da 20-30 meter nord for meg. Jeg fikk noe fisk der, men var ikke all verdens her heller. Siste timen gikk fort unna og endte på 129 fisker. Det forsto jeg jo underveis at ikke ville være i nærheten idag.

Endte på 4140 gram og nedre halvdel av resultatlista. Vant gjorde Jim med 9,9 kilo. Og det fra en plass om det ikke er vunnet fra på denne sjøen før. Artig med sjøer der man aldri vet hvor vinneren kommer fra. Men det skal sies at nr.2 idag, Per Erik, bare var 400 gram bak, og han satt i ei klynge med over halve startfeltet. Nr.2, 3, 4 og 5 kom fra den plassen. Så om det ikke hadde vært så mange der så hadde nok den plassen tatt det. Også det ville vært en plass det ikke er vunnet fra før.

Kom opp 111.820 gram totalt på 20 mann idag. God kultiveringsjobb.

Pratet med Johnny etter kula, og han hadde hatt mye støting i tafspilken, men dem ville ikke ha pimpel. Jeg var aldri borte i noen støting, så jeg satt nok rimelig feil plass på sjøen idag. Jaja, bare å nullstille og lade om til Prestegårdstjernet i morgen.

Dagens resultater: http://gabloggen.blogspot.no/2017/12/2017-12-25-resultater-julekule-garsjen.html


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment