Totalt antall sidevisninger

tirsdag 1. mars 2016

2016--01-23 isfiskekonkurranse på Øyeren ved Lund Gård

Stevne på hjemmebane er ikke feil. Slippe å stå opp grytidlig å kjøre langt. Båstad JFF som arrangerer. 47 deltakere stilte til start, og det er jo greit nok.


Startet på en plass jeg så Arvid Andersen fikk bra et år jeg gikk forbi han der. Men var ingenting der nå, så borret meg utover i sjøen. Store platåer utenfor Lund gård, så går fint å fiske 200-300 meter fra land.

Gikk mange hull før jeg fant noe fisk. men startet etterhvert å finne noe. Tonje kom etterhvert ut til meg, og hu hadde hatt et hull der hu dro 60 yngel. Jeg fisker gjerne yngel, så vurderte å stikke dit, men fortsatte der jeg var. Var en og annen 70-120 grammer der, og det hjelper jo på.

Tonje dro innover igjen. Jeg fortsatte å prøvde å finne noe større ansamlinger av fisk. Etterhvert var Tonje på vei ut igjen. Så hu satt en stund stille forran Ranheim'en. Fikk tydeligvis endel der.

Så kom hu borrende mot meg igjen. Sa at hu hadde hatt noen "utømmelige" hull med yngel bare 30 meter forran meg. Jeg gikk da dit, og var endel yngel der ja. Litt lengre frem slang det en brukbar hver 5 fisk eller noe, så da er det iallefall greit å sitte.

Ble på et område på 20x30 meter siste 2 timene. Endte på 188 fisker mener jeg det var. Tonje hadde identisk. Hu hadde ledet på meg mesteparten av dagen, så får vel si meg fornøyd med å klare å ta innpå og havne likt. Christer fisket også i nærheten av meg siste timen pluss, og det hjalp på litt for hans del.

Mine 188 fisker veide 4703 gram. Snitt på 25,01 gram. Og som vanlig må jeg jo nesten si, så hadde jeg marginene på min side mot Tonje. Hu veide inn 4615 gram.

Trodde en stund at jeg kanskje skulle ta det, men viste seg at Rune Tyskerud hadde hatt ett hull med jagerabborer, og det holdt lenge idag. Han vant lett med 6302 gram. Så da ble jeg nr.2 da. Tonje vant dameklassen

Resultater: http://www.oslosportsfiskere.no/isfiskeresultater/Oyerenjan16.htm

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment