Totalt antall sidevisninger

mandag 21. mars 2016

2016-02-07 Kule på Lundebyvannet

Var ikke noe særlig med konkurranser i terminlista idag. Et myskastevne oppe på Sillongen, men var ikke så taggad på det. Skulle egentlig vært en åpen isfiskekonkurranse på Lundebyvannet, men den hadde arrangøren innstilt grunnet "dårlig" is. Vi i Acerina hadde hatt klubbmedlemmer utpå der nylig, og isen var mere en bra nok. Så da ble det at vi i Acerina dro igang ei kule på Lundebyvannet som erstatning for den avlyste konkurransen på samme sjø. Hehe.

Vi ble 15 stk idag. Acerinaer, et par fra Rau avdeling Oslo, Trøgstinger og en Fredrikstadværing.

Gikk 3 stk for å starte på den plassen jeg anser som best på sjøen, og det er en så liten plass at jeg da ikke ønsket å være 4de-mann der. Så valgte å starte på nest beste plassen, for der ville jeg starte alene.

Var noe fisk der, men dessverre ingen bonuser. Bruker å få en og annen bonus der. Tømte plassen på en times tid, så da var det på tide å finne nye steder. Hadde vel 50 fisker til nå.

Dro over sjøen. Var en og annen der, men hadde blitt borret av noen andre tidligere, så var ikke noe særlig. Gikk forbi Jan Morten. Han hadde fått en par tre fine sa han. Akkurat der han satt nå. Syns han var så veldig ærlig på det at jeg ikke ville borre ved han, så gikk 300 meter lengre bort til en plass jeg har fått noe før. Ingenting, så mulig det er en høstplass og ikke vårplass.

Dro videre innover i den store vika. Fikk særdeles lite. Så at Ulfengen kom fra andre siden av vika. Der jeg satt var det litt møkkete vann fra en bekk, og det er sjelden bra for abboren som jakter med synet. Så at Ulfengern fikk endel i et hull på andre siden av råket.

Så da stakk jeg også over på den siden av råket, og der var ikke vannet møkkete. Var en og annen fisk der, men absolutt ikke drag. Ulfern dro til en annen plass på sjøen, mens jeg følte alt var borret opp, så ble her siste 20 min for å se hva jeg kunne få lurt ut. Det ble ikke all verdens.

Endte på 2430 gram. Hadde nest flest i antall. Christer hadde noen flere, og også da litt høyere vekt med sine 2690. Vant gjorde Tonje med 3330, og nr.2 ble FAFO med 3290. Begge dem hadde fått noen bonuser. Grattis til seieren på kula Tonje.


Resultater fra dagens kule: http://gabloggen.blogspot.no/2016/02/2016-02-07-resultater-kule-pa.html

Denne dårlige isen så vi ingenting til. selvsagt råker i inn og utos, men noen få grankvister så hadde det vært ordnet. Så stusser fortsatt på hvorfor arrangøren ikke ville kjøre konkurranse her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment