Totalt antall sidevisninger

onsdag 23. mars 2016

2016-03-20 Konkurranse på Øyangen

Dette er alltid en sjø jeg ser frem til. Har blitt dårligere og dårligere vekter for hvert år jeg har vært her, men man gir liksom ikke opp håpet alikevel. Normalt stikker jeg langt opp mot nord, men valgte en annen plan istedet idag. Kun 40 stk til start, og det var jo litt skuffende. Var snakk om rufsete forhold på isen, trugeføre, og det skremte nok bort endel. Men jeg visste at det ikke var så ille, for fikk høre av Vadholm igår at det var bortimot stuegolv. Han hadde vært oppe å sjekket dagen før for å vite sikkert. Hadde det vært tunge forhold hadde han ikke reist dit som han sa.



Dro til den plassen jeg hadde bestemt meg for. Var litt tyngre forhold på den siden. Skyggesiden. Var jo ikke så overrasket da, for er sjelden skare som bærer på skyggesiden.

Startet med en par bomhull, før jeg fikk en, men kun en. Neste hull fikk jeg 2, og i tredje hull 1. Så et par bom. ikke noe innenfor heller. Jim med flere hadde borret opp lengre bak meg, så gjorde bare et hull med 30-40 meter mellomrom til jeg kom til uborra områder igjen.

Så at Dahlen fikk bra i et par hull på ei lita rose. ¤0 meter innenfor fikk jeg ei rekke med 8-9 hull på rad med 1-3 fisker i. I mange av hullene så langt hadde jeg testet med myska etter å ha fått fisk på tafs, men hadde ikke ett forbanna napp på myska idag. Sært. Så at Gundersen fikk på myska i første hullet sitt, så skulle jo være mulig men.

Ble tomt på rekka jeg dreiv, så borret på utsiden av Dahlen. Havnet utenfor kanten der, så fikk ikke noe. Kom meg opp på kanten igjen lengre utenfor han, og fikk en og annen fisk her og der. Oftest 1 fisk, men et godhull kunne gi 2 fisk. Sært.

Fortsatte og plukke en og annen utover og utover. Traff på et undervannskjær, og der hadde jeg dagens monsterhull med 4 fisker i. Hehe. Følte jeg fisket bra i det området jeg dreiv. Følte jeg hadde mest av oss som var der iallefall.

Jim dro videre og ble etterhvert sittende. Var flere som gikk til han og også dem ble sittende. Jeg satt i noe fisk alene, så gadd ikke oppsøke i klynge da. Tiden ebbet ut og jeg endte på hardt opparbeidede 60 fisker. Tipper i overkant av 4 kilo.

Jeg skulle nok oppsøkt Jim og den klynga som ble hos han, for dem hadde hatt et veldig bra fiske på slutten. Jim selv trodde han hadde fått 3,5-4 kilo siste timen, og han mente at Dahlen kanskje hadde fått like mye på den rosa dem satt på. Såpass ja. Like mye som jeg hadde klart på alle 4 timene. Jaja, da får jeg legge den plassen på minnet da.

Kom i land, og var endel slunkne poser. Jim og Dahlen slo jo meg ettersom dem hadde avsluttet så bra. Så at jeg hadde både Iversen og Hellerud bak meg, og dem er jo normalt gode på denne sjøen. Christer og Atle kom inn sammen. Atle la seg rett bak meg, mens Christer la seg på en foreløpig 2.plass med 7210, 40 gram bak Dahlen. Men så begynte langveisfarerene å komme. Odd H la seg rett bak Christer med 6770. Dem 3 siste som kom inn ble 1, 2 og 3. Remi vant med pene 11160 gram, forran Bilisten med 9840 og Andreas Moen med 7620. Jeg ble da nr 8 idag.

Dagens resultater: http://www.oslosportsfiskere.no/isfiskeresultater/Oyangen2016.htm

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment